Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Eduard, minunea noastră

(P) Eduard, minunea noastră

Eduard este câștigătorul ediției de mai a revistei mami, la concursul Pufies. Iată povestea lui și premierele întâiului său an de viață, povestite de mămică.
Edy este o minune, o sursă de energie și de fericire inepuizabilă! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol din viața noastră!
Eduard este un copil mult dorit, ce nu s-a lăsat mult așteptat. După doi ani frumoși de căsnicie, ne-am decis că, oricât ne-am teme de meseria de „părinte”, este mo­mentul să ne completăm viața cu un copil. Am aflat minunata veste chiar de ziua soțului, în septembrie 2014. Iar acest copil a venit în viața noastră exact când trebuia pentru a ne umple inimile cu cea mai frumoasă dragoste, dragostea de părinte.

revista mami mai
Foto: KinderStudio

Povestea noastră începe pe data de 16 iunie 2015, o zi frumoasă de vară, cu soare dar și puțină ploaie ca de belșug, o zi binecuvântată, o zi în care am primit cel mai frumos dar de la viață: copilul nostru, minunea noastră.
Prima clipă, primul lui țipăt, m-a făcut din femeie, mamă. Este proba-bil cea mai frumoasă amintire din sufletul oricărei mame! Zilele au tre-cut rapid și, ajunși acasă, eu și soțul meu ne-am trezit cu o mogâldeață de 3.500 g, întrebându-ne ce e de făcut. Așa am ajuns la prima băiță – eșec pentru noi, distracție pentru bebe.
Nopți nedormite nu avem deocamdată. Mulțumim lui Dumnezeu că am fost feriți de antipaticele colici sau alte dureri chinuitoare! Pentru mine, ca mamă, ochii lui mari, uitându-se profund în ochii mei în timp ce suge, vor rămâne pentru totdeauna în suflet. Pentru mine, alăptatul este o minune, un moment în care Dumnezeu mi-a fost mai aproape ca oricând! Nu este nimic mai frumos decât să-ți vezi copilul cum găsește alinare la pieptul tău! Este un sentiment unic, de nedescris în cuvinte!
Primele trei luni au fost liniștea dinaintea furtunii. Bebe era foarte cuminte: voia doar nani, sân, băiță și masaj. Nici de plâns nu prea plângea. Dar timpul a trecut, mogâldeața a crescut și s-a umplut de energie! Pe la patru luni ne-am gândit să-i cumpărăm colac pentru bebeluși, ținând cont de interesul său pentru apă. Zis și făcut! Distracție mai mare pentru el nu există! Zâmbete, chicoteli, apă aruncată pe jos și jucării!
revista mami mai
Foto: KinderStudio

Primii doi dinți i-au ieșit la cinci luni – fără dureri sau nopți albe. Într-un astfel de moment, merita un cadou aparte: o căciuliță hand-made, cu un iepuraș cu doi dinți, întocmai lui Rilă, prietenul lui urechiat!
Eduard este un miracol! Iubește și este iubit enorm de părinți, bunici, străbunici, de nași… de toată lumea! Și cel mai mult de Dumnezeu – nu degeaba se spune că un copil apare la momentul potrivit! Miracol a fost și primul Crăciun alături de el, când bebe avea șase luni. Ce mai contează că nu era casa pusă la punct? A fost cel mai frumos cadou să îl auzim cum chicotește și să vedem cât este de încântat de cadourile pe care le-a primit (poate un pic prea multe). Nu a știut el ce era cu moșulețul acela care avea un costum întocmai ca al său, dar zâmbetul și bucuria lui ne-au molipsit pe toți și ne-au umplut sufletul de fericire!
Zilele au trecut rapid. Mă uit la el și nu îmi vine a crede cât de repede a crescut! Ajuns la vârsta de șapte luni, a început să exploreze casa, să apuce de lucruri și să le trântească. Un moment memorabil a fost acela când a prins de pe noptieră o ramă foto cu un colaj de poze de la nunta noastră, a luat-o în mânuțe și a început să o pupe și să o strângă la piept. M-a emoționat până la lacrimi!
Tot pe la șapte luni au început cântările și poeziile, toate într-o limbă numai de el știută. Iar când încep discuțiile… doar somnul ne mai oprește!
revista mami mai
Foto: KinderStudio

Ajuns la vârsta de nouă luni, cea mai mare distracție pentru el este plimbarea, explorarea a tot ce este nou. Edy este foarte tacticos, ajută la orice „reparații”, vrea să știe tot ce mișcă! Iar pentru animale și copii are o slăbiciune deosebită!
Edy este o minune, o sursă de energie și de fericire inepuizabilă! Nu ai cum să te plictisești în preajma lui! În fiecare seară îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol din viața noastră.

De ce am ales Pufies?

În prima lună de la naștere am folosit alte scutece, dar deși îl schimbam des, hăinuțele erau umede în scurt timp. A făcut chiar și un îngrozitor eritem fesier! Remediul l-am găsit în scutecele Pufies! Pot spune că am tras lozul câștigător, deoarece din ziua în care le-am cumpărat, copilul meu nu a mai făcut iritații, nici nu mai udă hăinuțele (chiar și după o noapte de somn neîntrerupt). Suntem nedespărțiți de Pufies! În plus, au un design vesel și colorat, absorb bine lichidul, sunt flexibile și au un preț avantajos. Cel mai bun raport calitate preț!
Participă și tu la concursul Pufies din revista mami! Piticul tău poate apărea în revistă, iar tu poți împărtăși celorlalte mămici premierele din viața puiului tău!
Urmărește pagina de Facebook Pufies România pentru a vedea cum poți participa la concurs. Iar dacă vrei să afli mai multe despre scutecele Pufies, intră pe pagina de internet.
Foto: Pufies / KinderStudio

Comments

comments