Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Gral Medical a lansat campania nationala de combatere a cancerului la san

(P) Gral Medical a lansat campania nationala de combatere a cancerului la san

In acest an Gral Medical pune la dispozitia pacientilor o oferta speciala, 50% reducere la ecografia bilaterala de san.
Incidenta cancerului mamar (pe primul loc in topul cancerelor la femei) a cunoscut in Romania o crestere de 15% in ultimii 4 ani si o mortalitate de 3244 decese anual (cf. Globocan), iar semnalul de alarma dat de specialisti arata o crestere a cancerului mamar in randul femeilor tinere.
In prezent, desi incidenta este crescuta in Romania, datorita tratamentelor oncologice moderne, cancerul la san este curabil, insa trebuie diagnosticat timpuriu. Autoexaminarea si efectuarea periodica a unei ecografii mamare trebuie sa intre in rutina oricarei femei.
Cea mai noninvaziva si accesibila investigatie de control este ecografia mamara bilaterala, deoarece este o investigatia care nu iradiaza. Investigatiile recomandate de medicii specialisti sunt ecografia mamara, RMN-ul la san si mamografia (recomandata dupa 40-45 de ani).
Campania se desfasoara in Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Pitesti, Valcea, Sibiu si Craiova in perioada 15.11.2017 – 31.12.2017, iar pacientii pot beneficia de servicii medicale la preturi promotionale: ecografia mamara bilaterala la jumatate de pret + reducere 25% la orice alte analize medicale recomandate de medic. Locurile sunt limitate in functie de programul fiecarei clinici.
Programarile se pot efectua la call center *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 pe www.gralmedical.ro sau va puteti alatura comunitatii Gral (facebook.com/GralMedical).
Gral Medical vă urează La mulți ani!

Comments

comments