Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Jalo 3 – o experienta spatiala, spranumit si elixirul tineretii vesnice

(P) Jalo 3 – o experienta spatiala, spranumit si elixirul tineretii vesnice

Jalo 3 a fost descoperit dupa indelungi teste si studii de specialitate, in cadrul laboratoarelor de cercetare din Institutul de la Ferrara-Italia (tara de provenienta) sub atenta supraveghere a unei echipe de experti in infrumusetare de talie modiala.
Jalo 3 este un must in tratamentele de infrumusetare, prin combinatia de ozon si oxigen care fac minuni la nivelul pielii. Expertii numesc produsul „elixirul tineretii vesnice”, un produs care nu are rival. Folosindu-l, „veti avea parte de o experienta spatiala”. Totul datorita mirosului placut/fresh, a combinatiei de ozon cu celule staminale vegetale, dar si a nanotehnologiei de care se bucura prodsul, prin atomizatorul de nanoparticule de ozon, cu care kit-ul este echipat.
Fructul unei atente cercetari dermatologice, Jalo 3 cuprinde o experienta de ingrijire a pielii unica si inegalabila, deoarece efectele sunt multiple.

De ce se pozitioneaza Jalo3 ca un diferentiator ?

  • Elimina ridurile, fiind un produs ageless, anti-imbatranire, prin prezenta acidului hialuronic in compozitia cremei;
  • Hidrateaza in profunzime si oxigeneaza tesutul datorita pulverizarii cu nanoparticule de oxigen si ozon;
  • Restructureaza si reda elasticitate pielii, prin extractele vegetale din compozitia cremei, indiferent ca este folosit pe suprafata fetei sau a altor zone ale corpului;
  • Are efect de luminozitate pentru ten.


In segmentul industriei de infrumusetare/beauty, ozonul mentine frumusetea si ajuta pielea sa ramana tanara si ferma prin oxigenarea tesuturilor, rolul sau fiind de stimulare a activitatii sangvine. Este o solutie pentru eliminarea ridurilor, reparand pielea prin mai multe modalitati, din interior prin intermediul unor injectii subcutanate din exterior prin aplicarea acestor creme minunate precum Jalo3, prin tratamente non-invazive.
Device-ul de aplicare Jalo3 are un design practic si futurist care are 3 functii incluse: de atomizare, de micromasaj si de confirmare a nivelului de hidratare a pielii prin prezenta unui senzor care are rolul de a alerta gradul si nevoia de hidratare.
Este primul dispozitiv anti-aging dotat cu ultrasunete care permite atomizarea pe piele a nano-moleculelor de ozon si oxigen, a acidului hialuronic si a staminalelor vegetale, patrunzand in profunzimea testutului si protejand pielea de efectele nocive, precum poluarea stresul sau alti factori externi .
Jalo 3 este un produs unic in lume pentru ca ofera toate beneficiile pe care le putem accesa in saloanele de infrumusetare – de la hidratare la elasticitate, fermitate si revitalizare prin lichidul magic (crema in sine), incorporate intr-un device inovativ cu design modern pe care sa-l poti purta oriunde cu tine si care ofera astfel avantajul unui tratament cu ozon si oxigen-ozonoterapie din confortul casei tale, fiind simplu de utilizat.

Comments

comments