Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Mami, e timpul să te bucuri de concediu!

(P) Mami, e timpul să te bucuri de concediu!

Gustările hrănitoare au devenit mai prietenoase și mai practice!

 
 
Bebe e mereu neastâmpărat și împinge lingurița când vrei să-i oferi o gustare? E dificil pentru tine să-i oferi o gustare în parc, la restaurant sau la locurile de joacă? Sunteți la plajă și îți e teamă că mâncarea micuțului se va altera, așa că preferi să îl hrănești acasă sau să te împovărezi cu un arsenal întreg după tine?
Ce-ai spune dacă ți-am zice că am găsit o soluție care vine cu o listă întreagă de beneficii?
Micuțul tău este în plină creștere și , pe lângă cele 3 mese principale, are nevoie și de gustări  hrănitoare si care să aducă și un aport nutrițional adecvat. Dar ce te faci dacă, în agitația și zarva de acasă, nu ai mai avut timp să îi pregătești nimic cu care să-l răsfeți?
Este foarte important ca oricine alege să îi ofere copilului o gustare la plimbare să urmeze câteva reguli importante. În primul rând, va trebui să iei în bagaj doar hrană care nu se poate altera; din acest punct de vedere, produsele pasteurizate sunt mult mai rezistente la temperaturi mai ridicate. Apoi, înainte de masă va fi nevoie să te speli pe mâni sau să folosești un gel dezinfectant ori șervețele antibacteriene. Riscul de a face enterocolită este crescut în perioada sezonului cald. Nu în ultimul rând, copilul nu va primi mâncare atâta vreme cât se află în mișcare. El trebuie să stea pe loc, în cărucior sau pe băncuță, pentru a evita riscul de a se îneca.
Soluția noastră: piureurile gata preparate, din fructe, legume și cereale cultivate special pentru alimentația bebelușilor, îmbogățite cu vitamina C, pasteurizate, ce nu necesită refrigerare. Astfel scapi de grija pregătirii gustării dintre mese, micuțul tău se bucură de o gustare delicioasă și nutritivă, iar tu în sfârșit ai puțin timp și pentru tine!

Deoarece știm că pentru tine este foarte important să te asiguri că puiul tău se bucură de tot ce e mai bun, piureurile nu conțin conservanți sau coloranți artificiali și nici pic de zahăr adăugat în compoziție. Am ales să culegem fructele atunci când acestea s-au copt foarte bine, tocmai pentru a putea beneficia din plin de gustul natural al fructelor.
Si pentru că e vară și știm cât de tare îți dorești să ieși cât mai mult în aer liber cu bebe, ne-am gândit să facem hrănitul în timpul deplasărilor mult mai ușor. Probabil iți era greu să îi oferi o gustare în mașină, în parc, la picnic sau la cumpărături; iar pe plajă istoria se repetă și mai bate și vântul! Tot nisipul ajunge în castronel și trebuie să arunci totul și să mergeți acasă, să mâncați. Piureurile Nestlé NaturNes sunt ambalate în atmosferă protectoare, într-un format practic și prietenos care îți va permite să le iei cu tine oriunde, fiind foarte ușor de depozitat. Le poți strecura direct în poșetă, în buzunărelul căruciorului sau chiar la geacă. Scapă de grija borcănașelor care necesită linguriță și care se pot sparge!
Win-win! După vârsta de 1 an, când piticul deja  a devenit mai îndemânatic, va putea mânca singurel gustările Naturnes cu ajutorul formatului prietenos, cu gât special, adaptat la dimensiunile mânuțelor lui; iar tu vei putea lua o pauză bine meritată în timp ce micuțul tău se bucură de deliciul hrănitor.
Mami, nu uita că laptele matern este alimentul ideal pentru bebeluși. Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și începerea diversificării după această vârstă, în paralel cu alăptarea, pentru cât mai mult timp posibil.
Gama de gustări savuroase Nestlé NaturNes cuprinde:

NaturNes Mere, Banane și Ovăz

NaturNes Banane, Portocale și Biscuiți

NaturNes 4 Fructe

NaturNes Banană, Măr și Căpșună

NaturNes Măr și Mango

NaturNes Mere și Banane

NaturNes Mere, Morcovi și Mango

NaturNes Multifruct

NaturNes Pere, Zmeură și Cereale

Comments

comments