Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Metode prin care să îți monitorizezi copilul de la distanță

(P) Metode prin care să îți monitorizezi copilul de la distanță

Problema monitorizării copilului de la distanță este mereu pusă pe primul loc atunci când cel mic apare pe lume sau chiar cu ceva timp înainte. Aceștia pot fi foarte energici, sunt dornici să cunoască mediul înconjurător, iar din acest comportament absolut normal pentru un copil se poate ajunge la tragedii. Pentru a preveni orice problemă, fie ea oricât de banală, soluția monitorizării de la distanță este ideală. Printre cea mai cunoscută metodă este utilizarea unei camere IP Wireless.
1. Cameră IP Wireless
sistem-supraveghere
Această metodă este cea mai utilizată fiind și cea mai simplă. O cameră IP Wireless este foarte ieftină și are multiple funcții. Pe lângă rolul general de a monitoriza o locație, o cameră IP Wireless permite și înregistrarea sunetului din respectiva locație și are un difuzor integrat pentru a putea reda diferite sunete sau mesaje. Spre exemplu, dacă un părinte dorește să comunice cu copilul de la distanță, acesta poate să îi transmită un mesaj prin intermediul aplicației de pe mobil.
Un alt rol extrem de important al acestei camere  este mișcarea.  Cele mai bune camere IP Wireless se pot controla de pe telefon și au funcție de înclinare sau rotire. Este ideal dacă copilul fuge din raza inițială a camerei.
O cameră IP Wireless are avantajul că poate fi accesată de pe telefon.  Fiecare cameră are o aplicație specială pentru telefon și permite un reglaj complex, chiar înregistrarea imaginii. De acolo poți transmite mesaje copilului, poți asculta ce se întâmplă în respectiva cameră și poți regla camera.
Funcția infraroșu este ideală pentru o astfel de cameră dacă încăperea are o lumina slabă. Această funcție este obligatorie pe o astfel de cameră pentru că noaptea va oferi o imagine clară asupra celui mic.
 2. Sistem de alarmă
Deși mai complex decât o cameră IP, un sistem de alarmă nu va ajută doar să monitorizați copilul ci și toată casa. Un kit de alarmă wireless este ideal și necesar pentru un om modern. Acesta vă permite să montați diferiți senzori la centrala principală, iar mai apoi pot fi comandați de pe telefon. Un mare avantaj în cazul acesta sunt senzorii de mișcare, de fum, de inundație, de geam spart și alții. Nu doar că puteți să monitorizați copilul de la distanță, dar puteți să îl și protejați în cazul unor probleme mai puțin plăcute și imprevizibile. În cazul unui incendiu, senzorii de fum pot detecta problema și transmit direct pe telefon o alertă care vă informează. Astfel, puteți ști ce se întâmplă și aveți șansa să chemați o echipă de intervenție corespunzătoare.
3. Sistem de securitate complet
O metodă la fel de folosită și foarte utilă dacă doriți să monitorizați și alte locații, nu doar zona copilului. Un astfel de sistem securitate nu este foarte scump, dar include mai multe dispozitive. Este nevoie de un DVR sau NVR , camerele de supraveghere, centrală de alarmă, senzori etc. Nu doar că puteți supraveghea copilul folosind o cameră PTZ (adică o cameră care se mișcă în toate direcțiile) dar puteți supraveghea întreaga locuință. Puteți alege din diferite camere de supraveghere foarte avansate cu rezoluții până la 4K sau puteți realiza o combinație între un sistem de supraveghere și un sistem de alarmă. Astfel că puteți avea și imagine cu ceea ce se întâmplă la locație dar și avertizare în cazul în care apare o problemă. Căci nu tot timpul puteți urmări pe telefon camerele video din casă.
Oferte foarte bune la sisteme de securitate găsiți la SKUT.RO. Aici puteți găsi o gamă variată de camere de supraveghere, kit-uri de alarmă și chiar puteți solicita ajutor unui expert cu privire la achiziționarea produselor.

Comments

comments