Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > O nouă campanie naţională iniţiată de Gral Medical pentru sănătatea tiroidei

O nouă campanie naţională iniţiată de Gral Medical pentru sănătatea tiroidei

(P) Afecţiunile tiroidiene aduc dezechilibre în tot organismul. Pacienţi din ce în ce mai tineri se confruntă cu o multitudine de simptome având drept cauză alterarea funcţiei tiroidiene. Statisticile arată o creştere a incidenţei cancerului tiroidian în cazul guşilor nodulare.

În acest context, Gral Medical a iniţiat campania naţională “Ţine sub CONTROL afecţiunile tiroidiene” pentru a conştientiza importanța prevenţiei în combaterea afecţiunilor şi eliminarea simptomelor care ne afectează viaţa.
O serie de procese fiziologice importante depind în bună lor desfăşurare de o concentraţie normală a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, creşterea organismului, măturarea osoasă, producţia de căldură, contractilitatea mușchiului cardiac, activitatea neuro-musculară, producţia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinală, metabolismul lipidic şi al hidraților de carbon.
Orice modificare a funcţiei tiroidei atrage după sine dezechilibre în producţia hormonală: hipotiroidie (scădere) sau hipertiroidie (creştere) şi va afecta întreg organismul, prin apariţia unor multitudini de simptome. De multe ori, pacientul trece pe la medicul cardiolog, psihiatru, gastroenterolog, până când, în sfârşit, ajunge unde trebuie la medicul endocrinolog. Aici se constată că întreg cortegiul de suferinţe are drept cauza alterarea funcţiei tiroidiene.
În patologia tiroidiană o atenţie specială trebuie îndreptată asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizaţi clinic şi ecografic investigaţi prin punctie – biopsie, sau trataţi chirurgical în funcţie de evoluţie.

Ţine sub CONTROL afecţiunile tiroidiene

Gral Medical susţine pacienţii care doresc un control anual, prin desfăşurarea campaniei naţionale “Ţine sub CONTROL afecţiunile tiroidiene”  în perioada 10.10.2016 – 30.10.2016.
Fiecare pacient poate beneficia promoţional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale (reducere de 60%), suplimentar se oferă o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroidă. Campania se desfăşoară în 7 oraşe (Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Sibiu, Piteşti, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabilă pe o perioada limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăşi orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată şi după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.
Programări şi consiliere online puteţi obţine pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.

Comments

comments