Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Pentru mămici practice: top 3 pătuțuri pliabile de la Nichiduţă

(P) Pentru mămici practice: top 3 pătuțuri pliabile de la Nichiduţă

Orice părinte știe că începutul de viață cu noul membru înseamnă mult stres, panică și griji multiplicate. Evident că părinții în devenire vor încerca să se pregătească de acest moment, cu dotări specifice, eliminând cel puțin grija unor nevoi. Pătuțul, printre cele mai căutate lucruri necesare pentru dotarea camerei de copil, va fi și el ales după lungi discuții și căutări.
Dacă încă nu te-ai decis, dacă ai înca dubii de genul „de ce sa aleg un patut pliant”, descoperă câteva motive bune de luat în seamă. Acest tip de pătuț este ideal mai ales pentru călătorii, este ușor de mutat şi amplasat și se definește prin stilul său practic. Iată și un top cele mai vandute patuturi de pe nichiduta.ro care să îți inspire alegerea.
Pătuțul pliant Sven Plus
Un astfel de pat este dotat cu cele necesare pentru a ușura munca unui părinte și a aduce un plus de confort celui mic. Sven Plus este disponibil în variante de culoare beige și brown.  Nuanțele de maro însă se potrivesc foarte bine atât la băieți, cât și la fete, un ton cromatic neutru ușor de integrat în orice tip de decor.
Ca și tipologie, acest pătuț dispune de roți, masă de înfășat, copertină, jucării atașate, precum și un suport pentru scutece și șervețele. Așadar este util pentru dormit, însă și pentru înfășat. Acest lucru îl face un 2 în 1 și elimină nevoia de spațiu special amenajat și pentru această misiune. Practic este un stil de pătuț compact ce îndeplinește cu succes nevoile primare ale unui bebeluș.
Pătuț Sleepy Baby
Aparent mai simplist în dotări, acest tip de pătuț este de fapt util și încântător. Pune mare accent pe design, fiind o combinație vibrantă de albastru și roşu. Din nou, ceva  potrivit atât pentru un băiețel, cât și pentru o fetiță.

Din punct de vedere al dotărilor, se mândrește cu zonă de înfășat ușor detașabilă. Dispune și de o bară cu jucării, de buzunar pentru tot felul de lucruri dorite la îndemână și o geantă necesară la transport. Se poate transforma și în țarc, are 2 nivele, saltea inclusă și cu lungul său șir de caracteristici încântă părinții ce sunt în căutare de opțiuni complexe și practice ca și variante de pătuț. Sleepy Baby este accesibil și plăcut proiectat din punct de vedere al design-ului.
Pătuț Lounge Rocker
De data aceasta un pătuț ce aduce în prim plan atenția la detalii în cel mai complex mod. Acest tip de pătuț include un sistem de legănat, carusel, masă de înfășat și suport lateral pentru scutece. Caruselul muzical și balansoarul sunt cele două modalități eficiente de a calma bebelușii. Desigur, partea practică este că balansoarul se poate folosi după bunul plac, însă dispune și de sistem de blocare.

În varianta de țarc, dispune de transparență chiar dacă are și un model jucăuș. Are 2 nivele, oferă acces lateral cu închidere în fermoar și dispune de asemenea și de plasă de țânțari. Lounge Rocker este disponibil la nichiduta.ro si in varianta exclusiv pentru băieţi, de un albastru plăcut.
Pe principiul orice pentru copil, variantele de pătuțuri sunt și cele care îi pun la grea încercare, încă o dată, pe viitori părinți. Este de preferat să se țină cont de stilul de viață al familiei, de  nevoile raportate la buget și la cum poate pătuțul ales să fie cel mai practic și comod. Nichiduta.ro propune variantele pliabile printre altele, însă opțiunile sunt cu mult mai multe.

Comments

comments