Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) „Pete’s Dragon” / „Pete şi Dragonul”

(P) „Pete’s Dragon” / „Pete şi Dragonul”

Sinopsis
O nouă reinterpretarea îndrăgitului film de familie Disney, „Pete şi Dragonul” este aventura unui băiat orfan, Pete, şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care se întâmplă a fi un dragon.
De ani de zile, bătrânul sculptor în lemn domnul Meacham (Robert Redford) i-a încântat pe copiii din împrejurimicu poveştile lui despre un dragon care trăieşte în inima pădurii din Pacificulde Nord-Est. Pentru fiica sa Grace (Bryce Dallas Howard), care lucrează cabrigadier silvic, acestea sunt doar nişte simple poveşti… până când îl întâlneşte pe Pete (Oakes Fegley). Pete este un copil misterios, în vârstă de numai 10 ani, fără familie şi fără casă, care pretinde că trăieşte în pădure cu un dragon giganticşi verde pe nume Elliott. Din descrierile lui Pete, Elliott seamănă izbitor de mult cu dragonul din poveştile domnului Meacham. Cu ajutorul lui Natalie (Oona Laurence), o fetiţă în vârstă de 11 ani, al cărui tată,Jack (Wes Bentley), deţine o moară de cherestea în apropiere, Grace încearcă să afle de unde provine Pete, cui îi aparţineşi care este adevărul despre acest dragon.
Filmul „Pete şi Dragonul”este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 19 august 2016, în format 3D, variantă dublată.
„Pete şi dragonul” îi are în rolurile principale pe Bryce Dallas Howard („Jurassic World”), Oakes Fegley („This is Where I Leave You”), Wes Bentley („The Hunger Games”), Karl Urban („Star Trek”), Oona Laurence („Southpaw”) şi câştigătorul premiului Oscar Robert Redford („Captain America: Winter Soldier”).
Filmul, care este regizat de David Lowery („Ain’t Them Bodies Saints”), este scris de Lowery & Toby Halbrooks şi se bazează pe o poveste a lui Seton I. Miller şi S.S. Field, fiind produs de Jim Whitaker („The Finest Hours”, „Lights Friday Night”), şi avându-l pe Barrie M. Osborne („Stăpânul inelelor: Frăţia inelului”, „Marele Gatsby”) drept producător executiv.

Comments

comments