Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Tricicleta – aventura începe pe 3 roți!

(P) Tricicleta – aventura începe pe 3 roți!

Copiii înțeleg și experimentează lumea prin joacă, și își consumă astfel energia debordantă, spre mulțumirea și amuzamentul părinților. Smart Baby s-a gândit la soluții practice și fiabile pentru petrecerea timpului liber, astfel încât cei mici să poată face mișcare, iar cei mari să-i știe în siguranță!
Și cum altfel să înceapă aventurile copilăriei decât cu tricicletă? Frumoasă și cochetă, așa cum spune un cântec! Tricicletele Smart Baby au fost concepute având în prim plan calitatea, astfel încât să fie durabile și să le asigure celor mici confortul necesar pentru a se putea bucura de ele cât mai mult timp.
Cu un design plăcut, ușor manevrabile atât de părinți cât și de copii, pliabile și multifuncționale, tricicletele Smart Baby sunt alegerea potrivită! Sunt ușor de montat și vin prevăzute cu scaune reglabile moi, confortabile, cu huse dotate cu centură de siguranță. Au mai multe tipuri de accesorii, care pot fi folosite în funcție de circumstanțe sau necesități, preferințe sau abilități.
Tricicletele au fost gândite pentru o gamă largă de vârste, în speranța că cei mici nu se vor plictisi de ele, și cu încrederea că vor rezista testului timpului. Acestea au un suport de piciorușe și o bară de protecție, pentru perioada de început. Odată ce nu mai sunt necesare, ele pot fi demontate foarte ușor. De asemenea, înainte de a dobândi încredere pentru a se aventura singuri, este posibil ca cei mici să aibă nevoie de ghidare, și tocmai de aceea tricicletele Smart Baby vin cu un mâner de direcție telescopic, ajustabil pe înălțime. Și acesta se poate detașa, desigur.
Având în vedere că zilele însorite sunt cele mai frumoase și potrivite pentru plimbări, copertina tricicletei este un ajutor de nădejde în ceea ce privește protecția împotriva razelor solare. La fel ca orice alt accesoriu atent conceput, și aceasta se poate detașa!
Smart Baby și-a dorit să ofere un produs care să îndeplinească mai multe cerințe și a cărui funcționalitate să-l facă util și plăcut mai mult timp. Atunci când cel mic nu mai este … așa de mic, se poate bucura în continuare de aceeași tricicletă, prin îndepărtarea anumitor accesorii ajutătoare, în funcție de situație și de abilitățile dobândite.
De asemenea, independența proaspăt câștigată îi va fi de folos atunci când va veni vorba de tricicletele de la Smart Baby, deoarece nu va mai avea nevoie de ajutorul părinților pentru a se urca pe ele. Și cu siguranță copilașii se vor bucura să-și ducă singuri apa, având un suport de sticlă atașat. Poate chiar vor dori să transporte gustări sau jucării, iar pentru asta Smart Baby a realizat și modele de triciclete prevăzute cu un coșulet!
Practic, Smart Baby a venit cu soluții smart pentru cei care vor să-și facă viața mai ușoară: tricicletele sunt multifuncționale, pliabile, fiabile, prevăzute cu accesorii detașabile și cu mecanisme de confort și siguranță.
Sunt anumite lucruri de care copiii nu se pot folosi prea mult timp în perioada de creștere, cum ar fi hăinuțele și papuceii, însă altele îi pot însoți multă vreme. Investind într-o tricicletă de calitate, care să fie adaptabilă, multifuncțională și versatilă, părinții economisesc bani pe termen lung. Iar cei mici se pot bucura de aer curat și de exercițiu fizic, pot învăța cum să devină independenți în mișcare și cum să-și consume energia într-un mod sănătos și în siguranță.

Comments

comments