Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Tu ce știi despre importanța lactatelor si a alimentelor pe bază de lapte în alimentația celor mici?

(P) Tu ce știi despre importanța lactatelor si a alimentelor pe bază de lapte în alimentația celor mici?

Află despre beneficiile consumului de lactate și ce alternativă iți oferim dacă micuțul tău refuză să le consume.

 
 Pentru că bebe e foarte mofturos în ultima perioadă, iar tu nu știi deloc cu ce să-l mai hrănești, astăzi am decis să povestim puțin despre rolul și importanța alimentelor pe bază de lapte în alimentația micuților. Află ce gustări delicioase pe bază de lapte îi poți oferi și cum să-l faci să le iubească:
După cum bine știți, alimentele pe bază de lapte sunt în general o importantă sursă de calciu, magneziu și zinc. Aportul suficient de alimente pe bază de lapte ajută la asigurarea necesarului de calciu în organism.
Calciul din alimentele pe bază de lapte este ușor absorbit de către organism și este necesar pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii.
Odată cu începerea diversificării, îi poți oferi copilului iaurțel și brânzică, ce sunt ușor de digerat si o bună sursă de calciu.
Dar ce faci dacă micuțul tău refuză să consume lactate ca atare?
Ei bine, aici trebuie să intervi tu, mami, și să apelezi la câteva mici trucuri pentru a-i asigura micuțului tău necesarul de calciu. O variantă ar fi să încerci să le încorporezi în supe, sosuri, tarte sau alte preparate gătite de tine. (Dar, pe lângă faptul că vei putea folosi doar o cantitate redusă de lactate, lucrul ăsta nu e prea ușor sau comod, nu-i așa? ). Ei bine, o altă variantă mult mai practică și la fel de gustoasă și hrănitoare este reprezentată de gustările gata preparate și pasteurizate.
O gustare pe bază de lapte, cremoasă și hrănitoare, pasteurizată și ambalată în atmosferă protectoare ar reprezenta soluția ideală pentru a hrăni micuțul. Dar unde să găsești un astfel de aliment…?
Ei bine, noi l-am găsit! Yogolino, de la Nestlé
Alintă-ți micuțul cu o gustare delicioasă, pe bază de lapte, ce este special adaptată nevoilor nutriționale de creștere ale bebelușilor cu vârsta intre 6 si 36 luni. Yogolino reprezintă o sursă de calciu si zinc, nu conține conservanți sau coloranți și, datorită procesului de pasteurizare și ambalării în atmosferă protectoare, Yogolino nu necesită refrigerare și îl poti lua cu tine oriunde, la plimbare, în parc sau la bunici! Delicios, hrănitor și practic!
Este foarte ușor de depozitat, poate fi transportat cu lejeritate și poate fi consumat pe loc, la temperatura camerei, o temperatură preferată de bebeluși.
 Nu știi cum să-l faci pe cel mic să mănânce produse pe bază de lapte? Încearcă Yogolino! Piticii îl vor adora!
 Nu uita că laptele matern este alimentul ideal pentru bebeluși. Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și începerea diversificării după această vârstă, continuând în paralel alăptarea pentru o perioadă cât mai îndelungată.
 Alege varianta practică, delicioasă și hrănitoare, disponibilă în  următoarele combinații inedite:

Yogolino Banane

Yogolino Caise

Yogolino Griș cu lapte

Yogolino Griș cu lapte și biscuiți

Yogolino Natural

Yogolino Creamy Duo Banana si Piersici

Yogolino Creamy Duo Căpșună și Zmeură

Comments

comments