Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Un somn liniștit și sănătos – un copil odihnit și voios

(P) Un somn liniștit și sănătos – un copil odihnit și voios

Știm că sănătatea și odihna copiilor sunt cele mai importante lucruri în viața unei mămici, de aceea îți venim în ajutor cu sfaturi despre cum să creezi mediul propice pentru un somn sănătos și liniștit, chiar în camera micuților.
Studiile cu privire la importanța somnului au ajuns la concluzia că „întunericul sănătos” este condiția principală pentru odihna de noapte, deoarece corpul uman este mult mai sensibil la lumină, pe timpul nopții. Iar, după cum bine știm, activitatea corpului urmează un ciclu de 24 de ore, iar cea mai mica rază de lumină, în timpul somnului, poate întrerupe momentele de odihnă, iar, astfel, își face apariția starea de oboseală. Așadar, orele lungi de somn neîntrerupt sunt esențiale pentru oricine, dar mai ales pentru copii, care, în perioada dezvoltării, trebuie să profite de un somn cât mai sănătos care să ofere la rândul său momente de odihnă prielnice.

Cea mai ușoară soluție de a ține departe razele de lumină, ce ar putea pătrunde în dormitor în momentele nepotrivite, este dată de rulourile de ferestre care au rolul de a împiedica lumina să pătrundă în camere. VELUX aduce acceastă soluție la un nivel ridicat de confort și calitate, împreună cu Disney, prin intermediul colecției de rulouri opace Disney & VELUX Goodnight Collection. Această colecție oferă soluția perfectă pentru părinții care vor să asigure copiilor cele mai bune condiții de odihnă posibile printr-un un efect de întunecare complet și o atmosferă perfectă pentru un somn liniștit.
Mai mult decât atât, toate aceste rulouri sunt fabricate din materiale OEKO-TEX®, rezistente la praf, și conferă întuneric în proporții de 99,9%, iar tu poți controla nivelul de lumină care intră în încăpere. Însă, pe lângă nivelul ridicat al calității, rulourile din Disney & VELUX Goodnight Collection înfățișază personajele preferate din desenele animate și aduc, astfel, un strop de magie și creativitate în camera copiilor tăi.

Cei mici au șansa de a adormi sub mirajul personajelor Disney favorite, de la Ana, Elsa și Olaf, fermecatul om de zăpadă, din Frozen – Regatul de Gheață, sau Fulger McQueen, din celebrul desen animat Cars, până la Winnie de Pluș și prietenii săi. Iar, datorită noii colecții Disney Goodnight Collection, design-ul se îmbină perfect cu funcționalitatea și calitatea, oferind copiilor și părinților posibilitatea de a transforma camera într-un spațiu jucăuș, unde universul magic aduce cu el și condițiile optime de odihnă.
Așadar, poți transforma camera micuțului într-o oază de liniște, numai bună pentru un somn sănătos, ce va ajuta enorm la dezvoltarea și creșterea copilului tău. Iar toate acestea se pot întâmpla sub supravegherea personajelor Disney care aduc magie și culoare în atmosfera de odihnă.

Descoperă aici întreaga colecție  de rulouri  VELUX  Disney & VELUX Goodnight Collection și alege modelul preferat al micuțului tău. Fii la curent cu noutățile pe pagina de www.facebook.com/VELUX. Contactează-ne pentru consultanță gratuită pe www.velux.ro.
 
© Disney. © Disney/Pixar.
© Disney. Based on the “Winnie the Pooh” works by A. A. Milne and E. H. Shepard

Comments

comments