Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Vi-l amintiți pe David?

(P) Vi-l amintiți pe David?

David este câștigătorul ediției de iunie a revistei mami, la concursul Pufies. Este o mai veche cunoștință de-a noastră și ne e drag să vedem cum a crescut.
David a mai apărut la noi în revistă, când era mai micuț. Acum el a mai crescut, iar noi îl urmărim îndeaproape, să aflăm ce a mai învățat între timp. Iată ce ne povestește mămica lui…
Încă de când am plănuit să îl avem pe David, visam la un băieţel frumos, vesel și plin de viaţă, însă niciodată nu am crezut că visul nostru va deveni real în totalitate. La prima ecografie ni s-a spus că se pare că este băieţel, iar celelalte au confirmat că minunea noastră chiar este un băieţel. Începutul era promiţător…

concurs pufies mami miunie
Foto: Kinder Studio

Odată cu venirea lui pe lume, viaţa noastă s-a schimbat la 180 de grade, iar toate activităţile obişnuite ale zilei au început să se transforme în adevarate provocări alături de el.
Când ai lângă tine un pui de om, timpul trece foarte repede, aşa că aproape nici nu știm când a ajuns la vârsta de un anişor. David a crescut văzând cu ochii și s-a schimbat mult în ultima perioadă. Se joacă toată ziua cu maşinuţele şi cu animăluţele de pluş, însă niciodată nu stă singur. Nu îi place deloc ca mami să stea în bucătărie, iar el să se joace în sufragerie. Ultima dată când mami s-a încumetat să facă mâncare şi să îl lase singur s-a sfârşit cu găleată de apă vărsată pe canapeaua din sufragerie. Și-a descoperit și noi pasiuni, ca de exemplu aceea de a citi cărticele. Toată ziua ar sta să citească cu mami. Dacă eu am ceva de făcut, uitatul pe cărţi mă salvează doar câteva minute. După care mă caută și vine după mine.
La vârsta de un an şi două săptamâni a început să facă primii paşi singurel, ceea ce ne amuză copios deoarece merge asemenea unui… puiuţ de pinguin. Îi place tare mult să ieşim afară. Dacă nu am chef să ies sau afară pouă, mă ia de mână, îmi arată pantofii și mă duce la uşă. Asta însemnă că vrea neapărat afară!
Iubeşte mult animalele, în special căţeluşii, iar mersul în parc e o adevărată aventură. Dacă pe lângă noi trece un cățel și nu îl atinge, e o adevarată tragedie. Și plânge de fiecare dată. Îi mai place să meargă la ţară, la bunici, acolo unde este în mediul lui preferat: stă toată ziua afară și are animale pe alese. Nu vă mai spun ce supărare când vine vremea să plecăm acasă…
cpncursul pufies mami iunie
Foto: Kinder Studio

Minunea noastră a început să vorbească și o strigă toată ziua pe mami. Pe tati îl strigă “baba”, care în limba turcă înseamnă “tata”. Pesemne că medicul care a avut grijă de noi, care este turc, a uitat să-mi seteze băiatul pe limba română…
David este bucuria vieţii noastre, care ne face zilele senine şi nopţile distractive – când nu mai are somn pe la ora două noaptea, se trezeşte şi are chef de joacă şi de râs. El este visul nostru împlinit, este tot ce ne-am putut dori vredată și s-a împlinit odată cu venirea lui în familia noastră. Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru această minune de copil şi am vrea ca toţi părinţii să aibă parte de acceaşi bucurie ca noi.

De ce am ales Pufies?

Am ales Pufies deoarece am fost atraşi în primul rând de designul colorat al acestora. Apoi, după ce i-am folosit prima dată, am văzut că absorb foarte bine, copilul nu a fost niciodată ud cu ei, nu s-a iritat niciodată de la ei iar raportul preţ-calitate este unul foarte bun. Iubim Pufies şi o să îi folosim până ne vom face mari.

concursul pufies mami iunie
Foto: Kinder Studio

Participă și tu la concursul Pufies din revista mami! Piticul tău poate apărea în revistă, iar tu poți împărtăși celorlalte mămici premierele din viața puiului tău!
Urmărește pagina de Facebook Pufies România pentru a vedea cum poți participa la concurs. Iar dacă vrei să afli mai multe despre scutecele Pufies, intră pe pagina de internet.
Foto: Pufies / KinderStudio

Comments

comments