Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Zâmbete și culoare la lansarea primei colecții de bijuterii pentru copii AMAZING Jewelry

(P) Zâmbete și culoare la lansarea primei colecții de bijuterii pentru copii AMAZING Jewelry

Prima colecție de bijuterii pentru copii este disponibilă acum și în România, în magazinele AMAZING Jewelry din București Mall, Promenada Mall, Iulius Mall Timișoara și online, pe www.amazing–jewelry.ro.
Brandul danez și-a îmbogățit portofoliul cu piese destinate celor mici, cercei și coliere din argint 925 rodiat, charm-uri cu inserții de zirconiu, email sau cristal. Personajele fantastice preferate și elementele florale se transformă într-o adevarată sărbătoare a culorilor.

Noua colecție a fost lansată sâmbătă, 23 iunie, în magazinul AMAZING Jewelry din Promenada Mall, printr-un eveniment plin de veselie  la care au participat copii cu poftă de vacanță și adulți cu chef de joacă. Gazda evenimentului a fost Măriuca Enache, care i-a fermecat  pe cei prezenți cu vocea ei minunată. Sub privirile încântate ale Alinei Eremia, imaginea AMAZING Jewelry în România, Măriuca a reușit să-I facă pe toți să vibreze pe ritmurile copilăriei.
Niciunul dintre invitați nu a ratat ocazia de a-și încerca norocul la roata AMAZING Jewelry unde ai șansa să câștigi vouchere de cumparaturi sau bijuteria zilei. In plus, cei prezenți au impărtășit momentul prin selfie-uri realizate cu camera foto specială amplasată în magazin.

 
 
Amazing Jewelry a fost lansat în 2016, în Danemarca, de Jesper Nielsen. Cu o experiență de peste 14 ani în industria bijuteriilor, timp în care a creat  branduri de succes, acesta a impus pe piață un concept inovator de business prin cele peste 50 de magazine deschise.
In 2018, Amazing Jewelry continuă expansiunea pe noi piețe si îmbogățirea portofoliului de bijuterii si accesorii.

Comments

comments