Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Protejează-ți frumusețea!

(P) Protejează-ți frumusețea!

Da, știu… ai mereu alte priorități și uneori uiți să ai grijă și de tine. Și nu ești singura! Doar 10% dintre românce mai au grijă de felul în care arată. E timpul să redescoperi încrederea în tine!

 
LOGO-cien-protejam-transparentPuțini oameni știu că pielea este, de fapt, cel mai mare organ al corpului omenesc. Din păcate, la fel de puțini înțeleg nevoia de a o îngriji zilnic. Dar a întreține o piele sănătoasă nu trebuie să fie un proces extrem de complicat, care să necesite un efort deosebit! E suficient să ții cont de sfaturile și produsele potrivite, care să răspundă oricăror exigențe, dar și tuturor nevoilor pielii!

Ten frumos în… 3 pași    NEULogo-LIDL

Nu e ușor să ascunzi urmele oboselii, mai ales atunci când ți se citesc pe față! Ai un program încărcat, poate puiul tău e încă mic și orele de nesomn își spun cuvântul. Sau, prinsă între îndatoririle casnice și de serviciu, sari anumiți pași. Pentru a face faţă provocării și a te bucura de un ten frumos, ai nevoie de un plan bine pus la punct!
Pasul 1: Curățarea și tonifierea. Un pas simplu, dar cheie. O piele curată este mai luminoasă şi poate respira şi hrăni mai bine. Curăţă faţa şi zona gâtului, apoi clăteşte cu multă apă. Nu spăla faţa cu apă prea caldă sau prea rece, ambele variante pot provoca spargerea capilarelor. Loţiunile tonice au marea calitate de a îndepărta toate urmele de ulei rămase, de machiaj şi murdărie, după acţiunea de curăţare. Achiziţionează o astfel de loțiune şi foloseşte-o după curăţare, înlocuind apa care poate fi dură, cu mult clor sau chiar cu impurităţi de pe ţeavă.
facial-toner-albastrufacial-toner-rozSugestia noastră: Cien Loțiunea tonică
Indiferent dacă tenul tău este normal, mixt, uscat sau sensibil, curățarea şi tonifierea sunt primii paşi dintr-o rutină corectă de îngrijire. Loțiunea tonică Cien, în variantele sale Refreshing şi Nourishing, curăță şi împrospătează tenul! Preț: 6,75 lei (250 ml)
Pasul 2: Exfolierea. Deseori, această operaţiune este omisă din rutina de frumuseţe şi îngrijire, însă ea are un rol important, deoarece curăță tenul în profunzime. Apelează la un gel de curățare sau de peeling pentru a înlătura particulele de praf şi a îndepărta delicat alte impurități de la baza pielii. De preferat, alege unul care și hidratează pielea.
Pasul 3: Hidratarea. Oricine are nevoie de hidratare pentru ca pielea să fie tonică, sănătoasă şi tânără. Important este să alegi o cremă care conţine şi factor de protecţie solară. Înainte de a aplica fondul de ten, folosește neapărat o loțiune hidratantă. Sau, și mai bine, apelează cu încredere la BB cream (adică „blemish balm” sau „beauty balm”). O astfel de cremă nu doar hidratează tenul, dar uniformizează nuanța acestuia, acoperind imperfecțiunile, conferă strălucire pielii și protejează împotriva radiațiilor solare.
BB-creamSugestia noastră: Cien BB Cream
Crema este combinația optimă între un produs de îngrijire și machiaj și este disponibilă pentru două tonuri de piele. O cremă pentru un ten perfect și hidratat, ALL-in-ONE Blemish Balm Cream de la Cien este disponibilă în două nuanțe: light și medium to dark. Are SPF 15, ascunde imperfecțiunile, curăță tenul, îi conferă suplețe, reduce ridurile și menține pielea hidratată timp de 24 de ore. Preț: 9,99 lei (50 ml)
Cremele antirid. Orice femeie se teme de micile riduri fine ce apar cu vârsta. Ca să arăți mereu tânără, folosește zilnic creme antirid. Stimulează producerea de noi celule, combat efectele radicalilor liberi și reduc ridurile deja existente.
Sugestia noastră: cien-night-creamcien-day-creamGama Cien antirid Q10, de zi și de noapte. 
Redescoperă încrederea în tine cu crema Cien antirid, cu Q10, care hidratează și pătrunde rapid în piele pentru o protecție optimă împotriva agresiunilor externe. Datorită coenzimei Q10 şi a acidului hialu­ronic, reduce apariția unor riduri noiprin favorizarea sistemului regenerator al celulelor bazale ale pielii. Vitamina E protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, îi redă strălucirea şi fermitatea. În 2015, crema Cien antirid cu Q10 a primit recunoașterea „Les Victoires de la Beauté”, în Franța. Cremele au fost testate și aprobate de către un juriu format exclusiv din consumatoare. Preț: 9,99 lei (50 ml)

Răsfățul corpului tău

Nu doar tenul are nevoie de îngrijire, ci și întreg corpul tău!
Pasul 1: Curățare delicată. Zilnic, pielea este supusă agresiunii prafului, frigului sau căldurii, razelor solare. Așa încât se deshidratează, îşi pierde elasticitatea. De aceea folosește produse ce-ți asigură o îngrijire delicată. Regula de aur? Întotdeauna mâinile se spală primele, apoi fața și pe urmă restul corpului.cien-med
Sugestia noastră: Gama Cien Med pentru îngrijirea corpului
Săpun lichid antibacterian cu aloe. Cu-răță delicat pielea, oferă protecție îm-pporiva bacteriilor. Preț: 5,99 lei (300 ml)
Cremă-ulei de duş cu 5% ulei natural. Curăță delicat şi protejează împotriva deshidratării. Preț: 6,99 lei (300 ml).
Loțiune delicată de duş cu pH neutru şi fără coloranți, ceea ce o recomandă pentru îngrijirea zilnică a pielii sensibile şi a părului fin. Preț: 7,99 lei (500 ml).
Pasul 2: Hidratare. Cremele de corp sunt necesare pentru menţinerea aspectului tonic şi a elasticităţii! Aplică-le după duş, când porii sunt deschişi, și astfel se vor absorbi rapid şi profund.
Cien-Moisturising-Body-Cream-SoftSugestia noastră: Cien cremă de corp
După fiecare duş, pielea corpului se deshidratează şi are nevoie de un ajutor pentru a-şi recăpăta finețea şi elasticitatea. Alege o Cremă de corp hidratantă Cien pentru a reda textura delicată pielii tale! Preț: 6,75 lei (250 ml)
 
 
Foto: Guliver/ Thinkstock; foto produs CIEN

Comments

comments