Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Ryan Reynolds criticat dur pentru o poza in care apare cu fetita lui

Ryan Reynolds criticat dur pentru o poza in care apare cu fetita lui

Poza, postată pe contul de Instagram al actriței Blake Lively, îl înfățișează pe Ryan Reynolds purtând-o pe fetița lor, James, de doar câteva luni, într-un port-bebe. Te întrebi care a fost motivul comentariilor critice? Ei bine, Ryan nu-și ținea corect bebelușul (din care nu se văd decât piciorușele), iar lucrul acesta a fost imediat observat.
Ryan Reynolds criticat dur pentru o poza in care apare cu fetita lui
Pe lângă comentariile în care este admirat și felicitat că este tată, au venit și numeroase observații usturătoare – care se referă la faptul că micuța de șase luni nu este poziționată corect: capul este, practic, îngropat în port-bebe, este așezată prea jos – care l-au determinat să vină cu un răspuns în emisiunea Today Show. „Copilul meu nu este așezat corect”, i-a spus Ryan prezentatorului Matt Lauer. „Sunt tată pentru prima oară și nu este prima greșeală pe care o fac și pot garanta că nu va fi și ultima”, a mai adăugat actorul.
Două lucruri nu pot fi trecute cu vederea:

  • reacția stârnită pe social media nu a putut fi trecută cu vederea și discuția a fost reluată după săptămâni la un show TV, actorul fiind nevoit să-și recunoască vina.
  • este lăudabil faptul că, pe lângă mesajele de felicitări, publicul, foarte vigilent, s-a aratăt atât de preocupat de siguranța copilului.

Foto: Getty Images (poza principală), captură Instagram Black Lively

Comments

comments