Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Sambata am fost in parc!

Sambata am fost in parc!

Ne-am pus pe treabă și împreună cu partenerii și prietenii revistei am organizat un eveniment pentru cei mici, sâmbătă, 11 iulie, în parcul Alexandru Ioan Cuza!
Actrița Tily Niculae a fost gazda perfectă pentru cele peste 200 de persoane care au participat! Nici nu e de mirare mai ales că este, la rândul său, mămică (Tily are o fetiță pe nume Sofia), dar și cea care a deschis primul kid-party boutique din România, Petite Lilou (apropo, dacă vrei să-i organizezi copilului tău o zi de naștere ca în povești, intră pe www.petitelilou.ro și ai să vezi că ai găsit exact ce îți trebuia!).
mami eveniment 3
Cum ne-am distrat? Compania de Teatru de Animație și Evenimente MAG i-a pictat pe față pe cei mici, i-a fermecat cu un spectacol de marionete („Variațiuni pe fire“), dar și cu un atelier de lupte cu spada pentru copii (piticii curajoși au învățat chiar de la un pirat cum să mânuiască cu măiestrie spada de plastic!). Apoi Bibi, câtăreața preferată a celor mici, ne-a încântat pe toți – cei mici, adevărați fani, au dansat pe scenă și au cântat alături de ea.
_DSC3896
Iar pentru că joaca poate fi și serioasă, kinetoterapeutul Andreea Voicu, de la Centrul KinetoBebe, a fost alături de noi și a oferit evaluări motorii gratuite pentru micuții de la eveniment, pentru că e important să știm exact dacă micuții noștri se dezvoltă armonios. Am avut și măsuțe la care cei mici au desenat în voie (mulțumim Early Learning Center pentru creioanele și cariocile care le-au permis celor mici să dea culoare imaginației lor).
mami eveniment 4
Apoi, psihologul Adina Dumitrescu de la Centrul KinetoBebe a stat de vorbă cu fiecare părinte în parte, explicând ce ascunde, de fapt, fiecare desen și ce spune el despre copilașul care l-a creionat.
Și pentru că piticii adoră jucăriile, iar părinții trebuie să știe cum să le aleagă pe cele de calitate, distractive și educative, Fisher Price a împărțit cataloage și ne-a încântat cu un raft plin de jucării!
mami eveniment
Iar noi, revista mami, am profitat de ocazie și am stat de vorbă cu mămicile, am aflat ce le place și ce anume le interesează, așa încât să vă putem oferi informațiile de care aveți nevoie.
Și dacă nu ai reușit să vii alături de noi la joacă, în parc, te așteptăm negreșit data viitoare!
mami eveniment 2
Mai multe detalii de la eveniment și cum ne-am distrat, în numărul următor al revistei “Mami”.
 
Foto: Gabi Gogiu

Comments

comments