Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Sandra Bullock a adoptat o fetita! Micuta Laila este al doilea copil adoptat de actrita

Sandra Bullock a adoptat o fetita! Micuta Laila este al doilea copil adoptat de actrita

„Când o privesc, nu am nici cea mai mică îndoială – știu că trebuia să fie aici”, a declarat Sandra Bullock pentru revista People. „Vă spun cu mâna pe inimă: copiii perfecți au venit la mine în momente perfecte!”

Actrița dorea să-și mărească familia încă de acum trei ani, păstrând însă discreția absolută asupra intențiilor și acțiunilor ei. Chiar și procesul de adopție a fost realizat în cel mai mare secret, semănând cu un program de protecție a martorilor. „Majoritatea copiilor sunt în centre de plasament, deoarece au fost luați din casele lor în condiții tragice și ultimul lucru pe care îl doream era să îi fac și mai mult rău din cauza meseriei mele”, a explicat actrița.
Când Laila s-a alăturat familiei, ea a trebuit să lupte cu nesiguranțele fetiței și să o convingă că se poate baza pe ea și pe Louis, micuța având momente în care se mai ascunde în dulap. „Știam că era speriată și am vrut să știe că Louis și cu mine nu vom pleca nicăieri. Când s-a simțit în siguranță, personalitatea ei a explodat”, povestește Sandra Bullock.

Iată cum micuța a adus în casă rozul și sclipiciul, completând piesele de Lego și pe Batman-ii lui Louis, în familia actriței. „Familia mea e omogenă și diversă, nebunatică, iubitoare și înțelegătoare. Asta înseamnă familia”, spune ea.

Sandra Bullock a adoptat o fetita! Micuta Laila este al doilea copil adoptat de actrita
Sandra Bullock, Laila și Louis, pe coperta revistei People. Sursă: Twitter.com/ People (captură ecran)

Sandra, Laila și Louis au apărut pe coperta revistei „People”, fotografiile fiind realizate de iubitul actriței, fotograful Bryan Randall (foto sus)
Foto: Getty Images/ prima imagine, cu Sandra Bullock
Editor: Adina Gruia
 
 
 

Comments

comments