Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Slăbești sănătos după naștere!

Slăbești sănătos după naștere!

(P) După momentul emoționant şi epuizant al naşterii, orice mămică îşi doreşte să revină cât mai repede la greutatea avută înainte de perioada gravidităţii, fără să afecteze însă dezvoltarea bebeluşului.

Marți, 5 septembrie, începand cu ora 18.30, vă invităm la seminarul „Slăbește sănătos după naștere!” – un eveniment dedicat tinerelor mămici și celor în devenire, cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialiști în domeniu: d-na Doctor Luiza Pîrvu – consultant în nutriție, diabet şi boli metabolice.

Vom învăța împreună:

● O rutină nutrițională corectă și prietenoasă care să te ajute să slăbești după naștere
● Matematica slăbirii dupa naștere: cât și cum?
● Cele mai benefice alimente după naștere vs. cele mai nocive substanțe ce trebuie evitate
● Miturile despre alăptat – suplimente, bere etc.
● Alimentația mamei și colicile bebelusului
● Mâncăm mult să avem “lapte bun”?
● Dietele de slăbire în lăuzie – avantaje și dezavantaje
● Trucuri de nutriție care să te mențină frumoasă și energică după naștere.
„Studiile arată că cel mult 20% din sănătatea pe termen lung este influențată de genele moștenite. Asta înseamnă că cel mult 80% din riscul de a dezvolta o afecțiune pe parcursul vieții este datorat mediului în care trăim, inclusiv nutriția și stilul de viață.“
„Lipidele trebuie să asigure aproximativ 25% din necesarul caloric al lauzei, fiind indicate grăsimile mono şi polinesaturate (ulei de măsline, de in, de nuci, de rapiţă, de peşte). Acizii graşi esenţiali omega 3 consumaţi încă din sarcină favorizează dezvoltarea cognitivă a copilului”, avertizează doamna doctor Dr. Luiza Pîrvu.
Conferința este organizată de compania Ella Congress&Events. Pentru inscrieri si mai multe detalii: http://www.ellacongress.ro/slabeste-sanatos/
 
 
Dr. Luiza Pîrvu este Medic Nutriționist specializat în dieta înainte, în timpul și după sarcină. Dietoterapia și monitorizarea gravidei și a lăuzei.
Dr. Luiza Pîrvu este specializată în:

  • Dietoterapia și monitorizarea scăderii ponderale a adultului sănătos
  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului cu afecțiuni cardio-vasculare, gastro-intestinale, renale, endocrinologice, etc.
  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului cu deficient ale sistemului imunitar sau carențe de vitamine / minerale
  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului subponderal
  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului diabetic
  • Dietoterapia și monitorizarea pacientului cu tulburări de alimentație
  • Implementarea corectă și monitorizarea diverselor tipuri de regim vegetarian

Despre Organizator
Ella Congress & Events este unul dintre cei mai mari organizatori de congrese medicale din Romania, cu un portofoliu de peste 25 de evenimente anual, care implică mii de medici din România și nu numai. Ella Congress & Events se diferențiază prin standardul de excelență la toate nivelurile: al conținutului livrat, al valorii și expertizei speakerilor, al experienței participanților.
http://www.ellacongress.ro/
Foto: 123RF, PR

Comments

comments