Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Te pregătești de botez? O florărie online din București îți dezvăluie trendurile în materie de flori!

Te pregătești de botez? O florărie online din București îți dezvăluie trendurile în materie de flori!

Venirea pe lume a unui copil este întotdeauna un motiv de fericire, iar botezul este primul eveniment important din viața sa. Ca mamă, cu siguranță ai început să planifici totul încă din momentul în care micuțul se afla în burtică și asta pentru că îți dorești ca petrecerea de bun-venit a bebelușului să rămână o amintire unică pentru toți cei prezenți. Pentru a te asigura că totul va fi aranjat impecabil, până la cel mai mic detaliu, în ton cu preferințele tale, ai nevoie de un decor floral de excepție, care să impresioneze prin frumusețe și să exprime delicatețe și multă gingășie, asemenea unui nou născut. Iată o serie de idei de aranjamente florale și buchete de flori pe care le recomandă Florandes, o florărie online din București!
Flori gingașe în culoarea anului
Anul 2019 stă sub semnul unei culori fine și de-a dreptul delicioase, așa că poți opta pentru aranjamente florale care să conțină nuanța Living Coral. Potrivită atât pentru băieței, dar mai ales pentru fetițe, specialiștii Florandes, florarie online Bucuresti, recomandă flori în această nuanță vibrantă pentru petrecerea de botez care să se potrivească perfect cu restul accesoriilor alese. Imaginează-ți cum ar arăta locul de poveste decorat cu flori superbe în care invitații vor fi extrem de nerăbdători să se fotografieze alături de copilaș. De asemenea, chiar și candy bar-ul în această culoare va arăta desprins din basme alături de florile potrivite. Optează pentru trandafiri, frezii, minitrandafiri și orhidee pentru ca totul să fie spectaculos.

Albul înnobilează
Simbol al purității, albul a luat cu asalt atât tematicile privitoare la nunți, cât și cele pentru botez. Nu numai că este o culoare care exprimă delicatețe, dar are avantajul de a conferi mai multă lumină încăperii și de a da impresia unui spațiu mai mare și mai aerisit. În plus, buchetele de flori și aranjamentele florale în alb sunt mult mai sofisticate și mai rafinate, potrivindu-se oricărei tematici. Dacă îți place și crezi că îl reprezintă pe bebelușul tău, pregătește-i un decor de poveste cu ajutorul florilor albe. Spre exemplu, la o florărie online din București cum este Florandes.ro găsești colecții impresionante de aranjamente florale create pe gustul tău. De pilda, poți alege să decorezi locul evenimentului cu orhidee și trandafiri albi sau cu hortensie și crizanteme albe. Și pentru că nicio aniversare nu este completă fără un tort, o florărie online din București îți pune la dispoziție ceva cu totul special: aranjamente florale în forma de tort. Nu numai că va fi atracția serii, dar surpriza va oferi petrecerii un farmec aparte. De exemplu, acesta ar putea fi realizat în combinații de culori precum alb-roz sau alb-bleu, nuanțe ideale pentru copilași.
Roșu poartă noroc
Considerată aducătoare de noroc, culoarea iubirii poate fi folosită cu succes chiar și în cadrul unei petreceri de botez. Pentru a-ți face mai simple căutările, tot ce trebuie să faci este să apelezi la o florărie online din București și să lași în seama specialiștilor în decorațiuni ideile tale. Nu numai că vei putea fi surprinsă într-un mod inedit, dar petrecerea de botez a copilului tău se va desfășura într-o atmosferă de vis. Specialiștii în design floral îi vor uimi pe cei prezenți cu aranjamente în formă de inimioară, coșuri cu flori roșii și buchete de flori elegante pe care invitații le vor aprecia în egală măsură.
Acum că știi pentru ce culori și sortimente de flori poți să optezi la petrecerea de botez a bebelușului, intră pe Florandes.ro, florărie online București, și alege aranjamentele florale care te-au cucerit.
 
Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments