Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Top 3 manichiuri cu oja semipermanenta care se vor purta toamna aceasta

Top 3 manichiuri cu oja semipermanenta care se vor purta toamna aceasta

Toamna și-a intrat în grații în adevăratul sens al cuvântului, așa că este timpul să îmbrățișăm cu toată dragostea cele mai hot trenduri ale acestui sezon. Dar chiar și cea mai bine gândită ținută nu este completă dacă nu ai niște unghii care să urmeze aceeași linie estetică sau cromatică. Cea mai bună variantă pentru această toamnă? Oja semipermanenta! Este foarte rezistentă, se aplică și îndepărtează foarte ușor și are un luciu natural foarte elegant. Pentru acest sezon, nail specialiștii ne propun o gamă cromatică superbă și tehnici extrem de creative.
De ce să-ți faci manichiura cu oja semipermanenta? Iată câteva dintre cele mai importante motive:

  •  Pentru că ești o femeie ocupată, mereu pe drumuri și îți este imposibil să ajungi la salon o dată la câteva zile, dar îți dorești să arăți impecabil 24 din 24;
  •  Pentru că rezistă multe zile pe unghii (cel puțin 2 săptămâni);
  •  Pentru că se aplică aproape la fel de ușor ca lacul de unghii, dar se “usucă” mult mai repede;
  •  Pentru că oja semipermanentă are un luciu superb, iar rezultatul arată profesional;
  •  Pentru că oja semipermanentă își păstrează proprietățile indiferent de modul în care îți folosești mâinile și rezistă cu succes la șocurile de intensitate mică și medie;
  •  Pentru că se potrivește oricărui tip de unghie, indiferent de formă (pătrată, ovală, migdalată, rotundă) sau mărime și nu afectează sănătatea acestora.

Află care sunt cele mai hot culori și tehnici ale acestui sezon și poartă-le și tu pe unghii!

truse machiaj Melkior

Ultraviolet
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ultravioletul este culoarea vedetă a anului. Am purtat-o toată vara, dar încă mai ai timp să te bucuri de frumusețea sa incontestabilă. Dramatic și profund, ultravioletul comunică originalitatea, ingeniozitatea și gândirea vizionară care face trimitere spre viitor. Complex și contemplativ, acesta sugerează misterele cosmosului, intriga a ceea ce se afla înainte și descoperirile dincolo de locul unde suntem acum. Poart-o pe unghii și adaugă un plus de eleganță mâinilor tale. În gama de ojă semipermanentă Everlasting de la Melkior sunt disponibile diferite nuanțe de ultraviolet precum Ever Vivid, Ever Emperor, Ever Party, în sticluțe de 15 și 4.5 ml.
Clasicele culori de toamnă
Burgundy, kaki, albastru închis, maro și vișiniu sunt culori pe care le vom întâlni întotdeauna în colecțiile de toamnă-iarnă, indiferent că ne referim la haine, machiaj sau manichiură. Alege să porți pe unghii o ojă semipermanentă într-o culoare puternică, care să ofere mâinilor tale personalitate și o eleganță de necontestat. Dar toamna nu presupune neapărat culori închise. Poți să optezi cu încredere pentru galben sau roșu și să adaugi un strop de culoare ținutelor tale. Alături de acestea amintim clasicul negru și nude-urile, pe care majoritatea femeilor le preferă datorită faptului că pot fi integrate cu succes în absolut orice ținută.
Oja semipermanentă cat eye
Dacă nu te pricepi la pictură pe unghii, dar îți dorești o manichiură cu ojă semipermanentă interesantă, optează pentru variantele cat eye.  Despre ce este vorba? Aplică un strat de ojă semipermanentă de culoare neagră, după care folosește oja cat eye aleasă. Pentru ca efectul său să funcționeze, trebuie să ai și un magnet special pe care să îl așezi paralel, la o distanță de 3-5 mm cu unghia, fără să o atingi; așteaptă aproximativ 20 secunde, apoi usucă în Lampa LED UV. Specialiștii recomandă să aplici oja semipermanenta cat eye unghie cu unghie pentru a obține rezultatul dorit. Aceasta poate fi aplicată și în două straturi, fără a folosi magnetul, obținând în acest caz un efect paietat.
 
Sursa : Advertising Iagency

Comments

comments