Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Trei moduri în care poți să-ți amintești tot timpul de copiii tăi

Trei moduri în care poți să-ți amintești tot timpul de copiii tăi

Unul dintre cele mai grele momente din viața unui părinte este când copilul sau copiii pleacă de acasă. Astfel, dacă ești proaspătă mămică, ar trebui să te pregătești constant pentru respectiva clipa, deoarece timpul trece extrem de repede, chiar dacă nu-ți dai seama. Din fericire, există câteva trucuri la care poți să apelezi dacă vrei să-ți amintești tot timpul de copiii tăi.

Păstrează-ți câteva mărturii de la botez

Cel mai important eveniment din viața primului copil din viața ta este, fără îndoială, botezul. Dacă îți dorești ca totul să iasă cât mai bine, ar fi bine să te pregătești din timp. Astfel, rezervă cât mai repede biserica în care va avea loc botezul copilului, precum și restaurantul pentru petrecerea de după. De asemenea, cumpără hainele pentru tine, partener și copil, precum și lumânările. Totodată, nu uita și de mărturiile pentru invitații care vor participa la petrecere.
Comandă online mărturiile de botez și vei bifa rapid unul dintre lucrurile de pe lista cu pregătirile pentru marele eveniment din viața copilului tău. Când le primești, păstrează câteva mărturii doar pentru tine. Ele te vor ajuta să-ți amintești toată viața de copilul tău.

Fă cât mai multe poze

Pozele și filmările te vor ajuta să ai copilul alături de tine chiar și după ce acesta va alege să plece de acasă. Prin urmare, profită de anii în care copilul va trăi în aceeași locuință cu tine ca să imortalizezi cele mai importante etape din viața lui, precum și clipele magice pe care le petreceți împreună.  Cât este mic, poți să organizezi periodic ședințe foto profesioniste la care să participe toți membrii familiei. Pe măsură ce crește și se dezvoltă, îi poți face chiar tu poze. Păstrează toate pozele atât online, cât sub forma unor albume foto sau în fotocărți.

Petrece mult timp alături de copilul tău

Poate că modalitatea cea mai bună în care să-ți amintești toată viața de copilul tău este să petreci foarte mult timp cu el, câtă vreme locuiți împreună. Mergeți împreună la cumpărături, la film, la teatru, la concerte, la spectacole, la mare și la munte. Sau, pur și simplu, alegeți ca, din când în când, să vă plimbați, doar voi, printr-un parc. O altă soluție ca să stai cât mai mult cu copilul tău este să-l implici în activitățile casnice, după ce mărește. De exemplu, îți poți ruga copilul să te ajute la curățenie sau la gătit.
Sursa:Agentia Digital Workforce
Sursa foto: pixabay.com
 

Comments

comments