Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Tu si bebelusul tau aveti nevoie de o ingrijire speciala!

Tu si bebelusul tau aveti nevoie de o ingrijire speciala!

Unguentul antiseptic este protector cu pielea sensibilă
De mare ajutor, ţie şi lui bebe, este unguentul antiseptic pe baza de clorhexidina (substanţă care grăbeşte vindecarea şi împiedică proliferarea bacteriilor). Acesta hidratează și susţine refacerea pielii, fiind eficient împotriva eritemului fesier și a ragadelor mamare. Unguentul poate fi aplicat la fiecare schimbare a scutecului. Este recomandată o formulă care să nu conţină parfum, conservanţi sau coloranţi.
Tampoanele de zi pentru sân sunt foarte utile
Dacă alăptezi optează cu încredere pentru tampoanele de zi pentru sân. Acestea au un interior stratificat moale şi sunt destinate absorbției complete pe timpul zilei, confortului și senzației benefice de uscat. Specialiştii dermatologi le recomandă pe cele ultra subțiri, fabricate din materiale naturale, cu formă conturată. Protejează eficient împotriva scurgerilor.
Foloseşte produse intens hidratante
Răsfaţă-ţi bebeluşul cu o gamă de produse speciale, blânde cu pielea lui fină. Pentru mânuţele lui foloseşte un săpun cremos, potrivit pentru utilizare zilnică, cu efect de calmare și catifelare. Săpunul trebuie să fie unul hipoalergenic, testat clinic și care să nu conțină parabeni. Pentru şamponare, foloseşte o formulă delicată, desigur naturală, cu vitamina E extrasă din uleiuri vegetale (cel de migdale, cocos şi argan sunt foarte benefice). La final, îi poţi face un masaj uşor cu o loţiune sau un ulei nutritiv care să nu irite pielea.
Suplimente pentru o mămică puternică
Un organism sănătos te ajută să fii mai fericită alături de micuţul tău. În această perioadă, îţi sunt de mare ajutor, la recomandarea medicului, tabletele mineralizante cu magneziu, calciu, zinc, vitamina D3 şi nutrienți esențiali pentru rezistența oaselor și a dinților. Mai mult, mineralele contribuie și la buna funcționare a inimii, sistemului muscular și nervos.
Din kitul de mămică nu trebuie să lipsească… termometrul!
Optează întotdeauna pentru un termometru digital, cu alarmă automată şi un afişaj ușor de citit. În mod normal, temperatura se ia de sub limbă și procesul nu trebuie să dureze mai mult de 2 minute. De asemenea, un termometru de calitate este întotdeauna unul confecționat dintr-un material rezistent, cu o carcasă protectore din plastic.
Află ce alte produse de îngrijire nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de îngrijire, aici >> Mamiteiubeste.mami.ro

Comments

comments