Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > UNDE MERGEŢI CU COPIII ÎN VACANŢĂ?

UNDE MERGEŢI CU COPIII ÎN VACANŢĂ?

Dacă nu v-aţi făcut încă rezervare pentru o vacanţă la mare, nu aţi pierdut nimic. Va puteţi distra ca la mare şi în Bucureşti. Unde? La cel mai mare parc acvatic de distracţii, aflat la ieşirea din Militari, Divertiland Water Park.
De 5 ani, Divertiland Water Park aduce valurile mai aproape de capitală. Este primul concept de parc de distracţii dezvoltat după cele mai înalte standarde internaţionale din industria de leisure&entertainment. Parcul dispune de 22 de tobogane, o piscină cu valuri, o piscină olimpică, unicul Lazy River din oraş şi mai multe zone special dedicate copiilor.
Cu atracţii şi activităţi pentru toate vârstele, Divertiland Water Park garantează o zi de distracţie în aer liber pentru toată familia. Copiii se pot bucura de atracţiile special construite pentru ei-piscine şi tobogane potrivite celor cu vârste între 0-10 ani.

LA DIVERTILAND ATÂT TU CÂT ŞI COPILUL TĂU SUNTEŢI ÎN SIGURANŢĂ
În primul rând, aici poţi găsi cea mai curată apă. Divertiland Water Park a investit foarte mult în realizarea celor mai moderne instalaţii de tratare şi curăţare a apei pentru că doreşte să asigure clienţilor tot confortul necesar pentru ca distracţia să primeze. Apă este foarte curată, reflectă culoarea cerului şi nu se simte mirosul de clor, calitatea ei fiind verificată la fiecare oră.
De asemenea, o echipa de agenţi de securitate patrulează continuu în toate zonele parcului, camere ultra performante acoperă chiar şi parcarea în timp ce peste 30 de salvamari certificaţi se asigura zilnic că totul este sub control. În plus, zonele speciale pentru copii beneficiază de suport suplimentar pe partea de salvamari.
Și pentru ca experiența sa fie completă, parcul pune la dispoziția clienților și 9 restaurante ce cuprind o gamă variată de preparate culinare pentru toate gusturile. De la pizza și burgeri pănă la mâncare gătita ca la mama acasă sau preparate la grătar. Toate sunt gândite să satisfacă toate vârstele, gusturile și poftele.
CUM AJUNGEȚI LA DIVERTILAND?
Parcul acvatic pune la dispoziție clienților mai multe opțiuni, microbuzele gratuite de la stațiile de metrou Păcii și Preciziei, autobuzul 236 care vă duce fix până în parcarea parcului, dar și trenul de la Gara de Nord cu stație chiar la intrarea în Divertiland.
 
 

Comments

comments