Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Viaţa de cinefili continuă şi după ce aţi devenit părinţi!

Viaţa de cinefili continuă şi după ce aţi devenit părinţi!

Un nou membru al familiei nu înseamnă izolare de prieteni şi familie, vizionarea filmelor cu pătura-n cap şi sonorul la minim, în speranţa că nu se trezeşte bebe!
Happy Cinema București organizează din luna iunie 2017 o secțiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor și tăticilor cu bebeluși.  În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale: sonorul filmului va fi diminunat, iar în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelușii să nu se sperie, iar la început nu vor rula trailere și reclame.  Atmosfera prietenoasă și calmă din cinema îi va face pe noii părinți să scape de stres și să se relaxeze la cinema.

 Baby Cinema va avea loc la Happy Cinema pe 18 noiembrie, de la ora 17.00 cu vizionarea filmului  Daddy’s Home 2.
Daddy’s Home 2 urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos. Cei doi părinți ajung tocmai la timp pentru a le da peste cap vacanța și a o transforma într-un haos complet. Acum, totul stă în modul de abordare a “intrușilor”. Vor reuși Dusty și Brad să facă față acestui test și să nu-și ruineze sărbătorile?
Este simplu: luaţi bebeluşul cu voi la film, fără să fiţi condiţionaţi de o bonă sau alt ajutor pentru a vă simţi bine. Happy Cinema şi Asociaţia SAMAS – Sănătate pentru mame şi sugari – vă propun o experienţă inedită, o dată pe lună: o proiecţie de film şi un spaţiu „echipat” pentru nevoile întregii familii. Cinematograful este dotat cu mese de schimbat copilul şi consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, şerveţele Bella Baby Happy Romania), iar pe timpul evenimentului va exista un spaţiu special pentru alăptare sau servit o gustare în lounge-ul cinematografului, unde DanoneRomania oferă iaurturi și cereale pentru copiii mai mari de 6 luni.
Happy Cinema face familiile fericite!
HAPPYCINEMA® București se află în incinta Liberty Center,  la 10 minute de Piața Unirii pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5.
Mai multe informații: https://www.happycinema.ro

Comments

comments