Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Ziua Fertilității – sărbătorită pentru prima dată în România

Ziua Fertilității – sărbătorită pentru prima dată în România

O zi pentru viață – Ziua Fertilității a luat naștere din dorința de a-i sărbători pe copii, cel mai frumos simbol al fertilității.

Evenimentul își dorește să fie o zi a fericirii pentru cei care deja au copii și una a speranței pentru cei care încearcă să devină părinți, dar totodată și un prilej de conștientizare a problemelor de fertilitate pe care le întâmpină, din păcate, din ce în ce mai multe cupluri. Vestea bună este că 95% dintre problemele de fertilitate au rezolvare. Cu o condiție: consultarea unui medic specialist în infertilitate.
De la ora 10 și până la ora 16, pe scena din parc vor urca artiști precum Alina Sorescu, Andreea D., Gașca Zurli și Smiley. Pe lângă concerte, copiii se mai pot delecta cu ateliere creative, tobogane gonflabile, pictură pe față și tot felul de alte surprize menite să facă din O zi pentru viață – Ziua Fertilității unul dintre cele mai frumoase evenimente ale acestei veri. Intrarea este liberă.
La eveniment vor fi prezenți dr. Konstantinos Pantos, unul dintre cei mai renumiți medici specialiști în infertilitate (datorită căruia 40.000 de copii au fost născuți în întreaga lume), dr. Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în infertilitate și director al Asociației pentru Reproducere Umană din România, Giorgos Patoulis, președintele Asociației Medicale din Atena precum și reprezentanți ai Ministerului Turismului și Sănătății din România și Grecia.
 
 

Comments

comments