Esti aici
Femeia.ro > Familie > Descarca-ti prima aplicatie iPhone pentru mamici – "Mami.ro – Sarcina ta"

Descarca-ti prima aplicatie iPhone pentru mamici – "Mami.ro – Sarcina ta"


Esti insarcinata si tare curioasa cum o sa decurga sarcina ta? Nu-i nimic, de astazi ai o noua aplicatie pentru telefonul tau iPhone: Mami.ro – Sarcina pe saptamani (Sarcina ta).

Disponibila gratuit in iTunes, aplicatia iti ofera informatii interesante, zilnice si saptamanale, despre dezvoltarea fatului si schimbarile prin care trece corpul tau, dar si sfaturi practice pentru o evolutie cat mai buna a sarcinii pe tot parcursul acesteia. Vizitele la medic vor continua, desigur, insa Sarcina ta iti va deveni cel mai bun prieten!

Aplicatia Mami.ro – Sarcina pe saptamani (Sarcina ta) (disponibila aici) contine idei practice, dar si informatii amuzante despre sarcina si despre bebelusul in dezvoltare, precum si date despre tot ce se intampla cu organismul si corpul tau in fiecare saptamana.

Informatiile saptamanale despre sarcina sunt bazate pe data prezumptiva a nasterii, data conceptiei sau data ultimului ciclu menstrual, asa incat intreg calendarul celor noua luni va fi intotdeauna specific si la zi.

In plus, lista numelor de copii te va ajuta sa gasesti numele perfect pentru copilul tau. Aplicatia Mami.ro – Sarcina pe saptamani (Sarcina ta) iti ofera si raspusuri la intrebari importante despre sanatatea si alimentatia in sarcina, despre viata sexuala si calatoriile in cele noua luni, dar si lista tuturor obiectelor necesare inainte si dupa nastere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus