Esti aici
Femeia.ro > Familie > Disney Channel lanseaza Disney Junior pentru prescolari

Disney Channel lanseaza Disney Junior pentru prescolari

Disney Junior, un nou canal TV pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani si familiile acestora, va fi disponibil in Romania incepand cu 1 iunie 2011. Lansarea Disney Junior este urmatorul pas din strategia globala a companiei Walt Disney dedicata prescolarilor.

Bazandu-se pe succesul inregistrat de canalul Playhouse Disney – lansat in Marea Britanie in septembrie 1999 si transmis in prezent in 109 de tari din intreaga lume – noul canal Disney Junior va inlocui Playhouse Disney si isi va extinde actuala audienta astfel incat sa includa copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani. Disney Junior va difuza zilnic continut, va avea un website integrat, VOD (video on demand), platforme de descarcare mobile si cu plata.

Continuand succesul productiei locale Moto-animalutele din jungla a centrului de productie Disney Channels din Europa, grila cu continut global transmisa de Disney Junior va fi suplimentata cu productii locale si formate localizate pe platforme multiple.

Al doilea sezon din serialul nominalizat la premiile BAFTA1, Moto-animalutele din jungla, va debuta in cadrul grilei de programe Disney Junior. Sezonul doi include 26 noi episoade pline de culoare si interactive, care vor fi transmise in Romania pe 1 iunie 2011.

Disney Junior va deveni casa unor programe indragite: „Clubul lui Mickey Mouse”, „Moto-animalutele din jungla”, „Manny Iscusitul” si „Agentul Special Oso”, dar si a unor seriale noi precum „Jake and the Never Land Pirates” care va avea premiera in ziua lansarii Disney Junior, pe 1 iunie 2011.

Comments

comments

Lasă un răspuns