Esti aici
Femeia.ro > Familie > Noua familie > Un bebelus nascut prematur la 15 saptamani s-a incapatanat sa traiasca (VIDEO)

Un bebelus nascut prematur la 15 saptamani s-a incapatanat sa traiasca (VIDEO)

Cand micutul Ward Miles s-a nascut, la Nationwide Children’s Hospital in Columbus, Ohio, avea doar 15 saptamani. Un inceput care nu-i prea dadea la sanse la viata. Si totusi… minunea s-a produs. Ward Miles a trait!

Tatal lui, fotograful Benjamin Miller (lucreaza cu numele de Benjamin Scott), a imortalizat primul an din viata luptatorului sau fiu intr-un film care a starnit emotie in lumea intreaga. Filmul incepe cu a patra zi de viata a micutului Ward Miles (cand avea sub 700 de grame), care este in bratele mamei lui, inconjurat de tuburi si aparatura medicala, si continua cu lupta de supravietuire a acestuia.

Micutul Ward Miles a reusit, este un supravietuitor!

Micutul a depasit momentele critice, iar filmul arata, la final, un copilas frumos, vioi, care se joaca, plange, mananca si se murdareste ca orice baietel de varsta lui.

Benjamin Miller a oferit acest film cadou sotiei sale cu ocazia zilei de nastere si a multumit personalului medical care a fost mereu alaturi de el. 
"Vreau sa multumesc tuturor doctorilor, asistentelor si personalului medical din lume a carui misiune este sa-i ajute pe copii. Datorita lor, copilul meu a avut sansa sa vina acasa", a spus Benjamin Miller, citat de Daily Mail.co.uk.

Ward Miller a mers acasa dupa 107 zile de spitalizare.

 VIDEO: Filmul lui Benjamin Scott cu primul an al fiului sau, Ward Miles

Comments

comments

Leave a Reply