Esti aici
Femeia.ro > Familie > Noua familie > Vara aceasta se poarta Light BBQ

Vara aceasta se poarta Light BBQ

Conceputa in ton cu sezonul de vara, linia include o varietate de elemente usoare si apetisante, in combinatii unice: de la frigaruile din carne de curcan, asezonate cu mirodenii si plante aromate, pana la deliciosii carnati taranesti din pulpa de curcan proaspeti si afumati, mici din piept si pulpa de curcan, gata condimentati, sau fragedul piept de curcan marinat.

Noua colectie, ce poarta amprenta binecunoscutului designer Penes Curcanul, este o reinterpretare a clasicelor preparate pentru gratar, propunand o linie lejera inspirata de echilibrul unei nutritii sanatoase. Carnea de curcan – elementul central al colectiei Light BBQ – reprezinta o importanta sursa de proteine, aducand ca noutate un continut scazut de grasimi, dar si o larga gama de minerale de la fier, la zinc si magneziu.

Piesele ce alcatuiesc linia de gratar din carne de curcan de la Penes Curcanul, Light BBQ, sunt croite pe gustul celor care adopta un stil de viata sanatos si sunt alegerea perfecta pentru dupa-amiezile in aer liber cu prietenii sau pentru cinele in familie, din serile de vara.

Light BBQ, noua colectie pentru gratar de la Penes Curcanul, isi propune sa seteze trendul acestui sezon, putand fi asortata cu orice tip de gratar, de la modelul de aragaz, la cel pentru cuptor, gratarul electric, striat sau plat, modelul pe gaz sau gratarul cu lemne sau carbuni.

Colectia poate fi gasita, deja, in magazinele proprii Penes Curcanul, dar si in principalele lanturi de hypermarket-uri din intreaga tara, la un pret accesibil. Mai multe detalii, pe site-ul www.penes.ro sau pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/PenesCurcanul.
 

Comments

comments

Leave a Reply