Esti aici
Femeia.ro > Familie > Noua familie DE BIFAT FAMILIE / SUNT MULTE DE STERS AICI > Vedete care au devenit mamici inainte de 25 de ani

Vedete care au devenit mamici inainte de 25 de ani

Cateva vedete s-au grabit sa devina mame inca de foarte tinere, chiar inainte de varsta de 25 de ani, iar lucrul acesta nu le-a incurcat in cariera. Pentru unele dintre ele, succesul a venit dupa ce au devenit mamici.

7 vedete care au devenit mamici inainte de 25 de ani

Aretha Franklin: 14 ani
Aretha Franklin este cea mai tanara mama din lista noastra: cantareata l-a nascut pe primul baiat la doar 14 ani, iar pe al doilea la 16 ani! La 18 ani a lansat primul ei single, iar bunica a avut grija de copii atunci cand a devenit faimoasa.

Jamie Lynn Spears: 17 ani
Sora cantaretei Britney Spears a facut deliciul presei atucni cand a anuntat ca este insarcinata cu fiica ei Maddie, la doar 17 ani.

Solange Knowles: 18 ani
Sora lui Beyonce a nascut cand avea doar 18 ani (si a adunat multi ani de experienta in cresterea copilului fata de sora ei).

Ingrid Bergman: 22 de ani
Frumoasa actrita Ingrid Bergman, celebra in special pentru legendarul rol din "Casablanca",  a nascut-o pe prima ei fiica la 22 de ani. Pe atunci traia inca in Suedia. Asta se intampla inainte sa devina o actrita celebra.

Reese Witherspoon: 23 de ani
Actrita, cunoscuta pentru spiritul familist, si castigatoare a premiului Oscar a fost casatorita cu Ryan Phillippe si au impreuna doua copii (in prezent, Reese este mama a trei copii). Pe Ava, cea mai mare dintre copii, a nascut-o la doar 23 de ani. Marele succes cinematografic a venit ulterior.

Kate Hudson: 24 de ani
Frumoasa actrita (foto) a devenit mamica pentru prima oara la doar 24 de ani.

Hillary Duff: 24 de ani
La doar 25 ani, Hillary Duff are un baietel adorabil de 16 luni, pe nume Luca. Recent, a anuntat ca ea si sotul ei, Mike Comrie, sunt hotarati sa mai aiba si alti copii.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns