Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > 10 idei originale pentru ziua cea mare

10 idei originale pentru ziua cea mare

Trimite invitații la nuntă sub formă de hartă de comori, cu indicii, dar și cu soluție la final. Pune-le mintea pe jar invitaților tăi!

Fotografii cu mesaje personalizate de la invitați. Cum? Simplu, iei o tablă micuță, pe care invitații tăi pot scrie o urare sau pot crea o scenă interesantă pentru fotografii.

*[10 idei interesante pentru nunta ta][1]*

Fotografii cu mesaje speciale pentru cei care nu pot fi alături de voi în ziua nunții. Bunica ta este bolnavă și locuiește în celălalt capăt al țării? Arată-i că te-ai gândit la ea și fă-ți fotografii în rochia de mireasă și cu un mesaj pentru ea, scris pe o coală colorată.

Culorile pastelate nu sunt doar pentru domnișoarele de onoare, ci și pentru mire. Ajută-l să își aleagă un costum de nuanța verde mentă sau bleu, la care să asorteze un papion în culori vii.

Mesaje brodate pe rochia de mireasa și pe vesta / sacoul mirelui, pe care să le știți doar voi doi. Micul vostru secret, pe care poate îl vor descoperi doar nepoatele curioase, când îți vor proba rochia de mireasă.

[*Sfaturi pentru o nunta nonconformista*][2]

Printează un program al nunții în care să prezinți cele mai importante personaje și momentele cheie, ca într-o poveste. Toată lumea vrea să se simtă importantă, mai ales dacă au contribuit și la organizare.

O idee de mărturie prețioasă poate fi rețeta secretă a bunicii, pentru prăjitura pe care ai servit-o la finalul serii. Va fi cu siguranță foarte apreciată.

Fotografiază momentul în care voi doi -mireasa și mirele- vă vedeți prima oară în ziua cea mare.Expresia de pe fața lui va fi de milioane!

[*3 idei unice pentru nunta ta*][3]

Rostiți jurăminte spontane. Acestea vor fi sincere și pline de dragoste, chiar dacă vor fi puțin bâlbâite și rostite sugrumat de emoție.

Fotografii în fotografii: voi doi cu fotografii cu voi doi de la începutul relației voastre, când erați ”tineri și neliniștiți”. Chiar dacă v-ați schimbat, ați rămas împreună și vă iubiți ca doi adolescenți.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-idei-interesante-pentru-nunta-ta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-pentru-nunta-nonconformista
[3]: https://www.miresici.ro/articole/3-idei-unice-pentru-nunta-ta

Comments

comments

Lasă un răspuns