Esti aici
Femeia.ro > Modă > 8 sfaturi pentru alegerea pantofilor de nuntă perfecți

8 sfaturi pentru alegerea pantofilor de nuntă perfecți

pantofi de nunta

Pantofii pentru nuntă presupun cea mai meticuloasă alegere deoarece știi că felul în care te vei simți în acea zi îți va rămâne în memorie pentru tot restul vieții. Aceștia nu trebuie să te priveze de confort și senzația de ușurare în această zi stresantă și, în plus, cu siguranță vrei să fie și frumoși.

Mai mult, nimănui nu-i place să vadă o mireasă făcând grimase de durere din cauza bătăturilor. Vei primi oaspeții, vei dansa, îți vei face simțită prezența peste tot, dar, pentru a putea supraviețui acestei agitații, trebuie să îți alegi pantofii ideali.

Iată cum să alegi pantofii de nuntă perfecți:

1. Nu ai mai purtat pantofi cu tocuri înalte până acum? Nunta nu este ziua în care să începi să faci această schimbare! Nu îți chinui picioarele, ci optează pentru o pereche de pantofi sau sandale cu toc mic sau balerini din satin.

2. Cumpără-ți pantofii din timp, preferabil odată cu rochia sau la scurt timp după achiziționarea acesteia. Trebuie să știi cât de bine se combină!

3. Ia în considerare ornamentele de pe rochia de mireasa. Un pantof cu strasuri s-ar putea să nu vină bine cu o rochie decorată cu perle, de exemplu.

4. Dacă vrei să porți în ziua nunții pantofi cu toc înalt, începe din timp să îi porți. Nu aștepta până în ziua nunții ca să îi pui în picioare! Obișnuiește-te să mergi și să dansezi în ei, exersând în fiecare zi, până ce te simți încrezătoare.

5. Dacă ai un buget limitat, nu te sfii să cumperi pantofi mai ieftini sau să împrumuți o pereche. Asigură-te însă că sunt confortabili, că îți vin bine și că nu îți vor crea probleme pe parcursul zilei.

6. Poți alege să porți două perechi de pantofi! Majoritatea mireselor alege o pereche de pantofi mai confortabili pentru petrecerea de dupa ceremonie – sau chiar teneși.

7. Dacă decizi că vei purta ciorapi, atunci când probezi pantoful asigură-te că ai cu tine o pereche similară ciorapilor pe care îi vei purta în ziua nunții. Bineînțeles, nu proba pantofii cu ciorapi dacă nu vei purta ciorapi, e posibil să îți cumperi o pereche care nu îți vine bine!

8. Dacă îți dorești niște pantofi mai deosebiți, dar nu găsești nimic pe placul tău, poți achiziționa unii simpli pe care să îi decorezi chiar tu.

Orice pereche de pantofi vei alege, fii sigură că te vei simți bine în ei pe toată durata zilei. Nu vrei să îți amintești de această zi drept ziua în care ți-ai chinuit picioarele. Dacă picioarele tale se vor simți relaxate, așa te vei simți și tu!

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns