Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Accesorii mireasă > Buchetele cascada – Eleganta, rafinament si un strop de stralucire

Buchetele cascada – Eleganta, rafinament si un strop de stralucire

Toate florile sunt minunate in felul lor, dar, uneori, in aventura integrarii lor intr-un buchet, isi pierd din personalitate. Asta nu se intampla si cu buchetele cascada!

Ce zici de un buchet curgator?

Acest tip de aranjament floral infatiseaza florile, frunzele si tulpinile intr-un mod originar, aproape de felul in care le regasim in natura, incantatoare din orice unghi le-am privi. Buchetele cascada sunt inedite si surprind prin designul curgator, lin.

Florile vedeta ale acestor buchete sunt, de obicei, calele si orhideele regale, in compozitie cu iedera , decorurile exotice din mostera mini, aspidistra, eucalipt baby blue, ruscus etc., dar se pot confectiona si din trandafiri sau alte flori, la cerere.

Marimea buchetelor cometa, asa cum mai sunt numite, este impunatoare. Florile, frunzele, accesoriile, toate se „preling” gratios spre podea, intr-o abundenta compozitionala.

Designerii folosesc pentru confectionarea lor flori in culori apropiate ca si nuante sau merg pe constraste estompate. Exploziile si antagoniile cromatice trebuie evitate in acest caz!

Asadar, daca iti plac aranjamentele spectaculoase, cu siguranta un buchet cascada ti se va potrivi! Trebuie sa tii cont insa ca nu sunt tocmai comode: datorita pleiadei de flori sunt destul de greu de manevrat, iar dupa o vreme iti va parea greu si o sa trebuiasca de il tii cu doua maini.

De asemenea, daca esti mignona sau ai rochita mai scurta e mai bine sa optezi pentru alt tip de buchet, mai compact, mai delicat. Acestea sunt recomandate mireselor inalte, cu rochii ce merg pe linia clasica, bohemiana. Indrazneste!

Comments

comments

One thought on “Buchetele cascada – Eleganta, rafinament si un strop de stralucire

Lasă un răspuns