Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Accesorii mireasă > Combinatii reusite – voal si accesorii pentru par

Combinatii reusite – voal si accesorii pentru par

Adesea voalul vine odata cu rochia, ca set. Insa tocmai aceasta asortare perfecta a voalului cu rochia poate lasa senzatia de rigiditate si lipsa de imaginatie. Sugestia noastra este sa te simti libera sa alegi o alternativa la voalul clasic, care va arata superb fara sa faca parte din setul rochiei.

In general, cu cat voalul este mai mare si mai lung, cu atat mai voluminoasa trebuie sa fie coafura. Daca ai optat pentru un voal in multe straturi, spre exemplu, opteaza pentru o coafura cu volum si cu prezenta puternica.

Un par drept si matasos nu se va preta unui voal voluminos. Aplica fixativ si confera-i volum, pentru a echilibra coafura cu voalul plin.

Un voal plin necesita accesorii pentru par cu impact. O diadema stralucitoare poate fi purtata pe crestetul capului sau mai pe spate, la baza de prindere a voalului.

Miresele care opteaza sa renunte la voal dupa ceremonie, pot opta pentru accesorii de par purtate la spate, unde vor straluci atunci cand voalul va fi dat jos. Un pieptene de par cu cristale sau agrafe stralucitoare este cel mai potrivit.

Cand decizi pentru ce coafura vei opta, e important sa iei in considerare si cum doresti sa porti voalul. Daca iti doresti un voal lung care sa curga pe langa tine, dar preferi sa nu iti atinga fata, opteaza pentru un coc in centrul capului, dar mai pe spate. Voalul poate fi amplasat sub coc, iar accesoriul pentru par chiar pe coc.

Miresele cu parul scurt trebuie sa ia in considerare alte aspecte. S-ar putea sa te decizi ca iti vei purta parul in stilul lui obisnuit, mai ales daca ai o tunsoare care lasa impresia ca nu se poate interveni. Chiar si asa, merita sa te lasi pe mana unui profesionist, pentru a te asigura ca parul tau va arata impecabil.

Mai mult, stilistii au o multime de trucuri prin care pot da volum chiar si celei mai scurte tunsori sau sa finiseze perfect o tunsoare bob. Cand ai parul scurt, un voal cu un singur strat este ideal – un voal voluminos s-ar putea sa fie prea mult si sa nu se echilibreze cu felul in care este aranjata coafura.

Sa prinzi un voal pe un par scurt s-ar putea sa-ti dea batai de cap, dar daca alegi o bentita dubla sau compusa din doua fasii, ca piesa de rezistenta, s-ar putea sa arate mult mai bine. Pieptenele voalului poate fi strecurat sub cele doua benzi ale bentitei pentru a impiedica voalul sa-ti alunece de pe cap.

Nu in ultimul rand, tine cont de faptul ca voalul si accesoriul pentru par trebuie achizitionate inainte de a ajunge la coafor. Asta iti va ajuta stilistul sa-ti propuna cofuri care sa se potriveasca cu voalul si accesoriul deja alese de tine.

Comments

comments

Leave a Reply