Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Accesorii mireasă > Inelele din titan – alternativa la verighetele traditionale

Inelele din titan – alternativa la verighetele traditionale

Acestia pledeaza pentru verighetele din titan, noua moda in marile capitale ale lumii. Sa vedem despre ce e vorba…

##Sunt in trend…
Magazinele de specialitate si maestrii bijutieri scot in front row seturile de verighete din titan. Primul plus fata de inelele clasice este greutatea: o asemenea verigheta cantareste 1/3 din greutatea uneia din aur sau platina, deci este mult mai usoara.

Un al doilea atu ar fi rezistenta mult mai mare la atacul factorilor externi: se zgarie si se tocesc mai greu, iar cand se intampla asta procedeul de curatare si reconditionare are un efect de 100%, lasand produsul ca nou! Iar a treia calitate o reprezinta pretul, ce se situeaza undeva la mijloc: nici foarte mic, nici piperat.

##Ce aleg?
Poti sa optezi pentru seturi simple sau innobilate cu pietricele, modele, cristale sau chiar diamante. Datorita stralucirii aparte a titanului, inelele nu vor avea un aspect ieftin sau de duzina, ci dimpotriva, look-ul este extrem de stilat si elegant.

Daca vrei sa le gravezi pe interior cu monogramele voastre sau cu mesaje personalizate, materialul permite o imprimare impecabila si perfect lizibila, asa ca ai toate motivele sa faci asta!

Un inconvenient ar avea aceste bijuterii: datorita duritatii titanului, sunt foarte greu de modelat si schimbat. Asadar, daca imbratisati ideea unor inele de nunta din titan, alegeti-va cu grija marimea potrivita si designul preferat.

*Reme, Membru: „Aveti idee daca verighetele din titan se mai pot modifica? Ma gandesc ca in timp mai apar modificari ale degetelor, ne mai plictisim de model.”*

*AnnyyAnnyy, Regina: „Miresica evenstar are verighete din titan. Am vazut poze pe forum si chiar mi-a placut ideea, iar inelele sunt deosebite, arata foarte bine.”*

Comments

comments

Leave a Reply