Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Accesorii mireasă > (P) Colectia de bijuterii de lux Antonini

(P) Colectia de bijuterii de lux Antonini

Fondata la Milano in 1919, Antonini este o companie italiana specializata in realizarea si comercializarea de bijuterii de lux.

Realizate exclusiv in Italia, bijuteriile Antonini reflecta legatura puternica cu orasul Milano si traditia sa in industria bijuteriilor. Bijuteriile redau maiestria excelenta si designul deosebit, caracteristici recunoscute la nivel international.

Inca de la fondarea companiei, Antonini realizeaza bijuterii pentru femeile elegante si rafinate care isi doresc un produs de calitate. Bijuteriile se diferentiaza multumita detaliilor perfecte si designului inovator si unic.

Colectia Antonini este formata din inele, coliere si cercei, realizate din aur de 18kt si infrumusetate de pietre pretioase si semipretioase precum diamante, ametiste, safire, agate, granate, cuart, rodocrozite, piatra Lunii, acvamarine si topaze.

Prezentarea brandului

– In 1919 este fondata la Milano compania Antonini care comercializa diamante si pietre pretioase. Ulterior, au extins gama de produse furnizate, iar bijuteriile Antonini au devenit imediat un must-have al aristocratiei italiene.
– In 1989, afacerea de familie este preluata de catre a treia generatie: Sergio Antonini isi incepe cariera ca si designer al unei noi colectii de bijuterii de lux, reinterpretand traditia prin forme si modele aparte. Noua colectie este incununata de succes.
– In 1996, Antonini castiga premiul Diamond International Awards, cel mai prestigios din industria producatoare de bijuterii.
– In secolul al XXI-lea, compania Antonini se confrunta cu noile provocari ale universului luxului.
– Sergio Antonini a fost Director de Creatie si Designer Sef, si drept urmare, in 2009, alaturi de echipa sa de designeri, a creat o colectie aniversara, pentru a celebra istoria brandului.
– In anul 2010 Antonini deschide un nou magazin concept in Moscova si intra in cele mai mari centre comerciale din Statele Unite, Canada, Dubai si Spania. Lansarea colectiei Extraordinaire, o colectie formata din modele unice pentru o clientela selecta.
– In 2011, compania si-a intarit prezenta in Uniunea Europeana si urmeaza sa se extinda si catre pietele asiatice, mai presus de toate in China.

Filozofia brandului
– Bijuteriile, realizate exclusiv in Italia, reflecta legatura puternica cu orasul Milano si traditia sa in industria bijuteriilor. Bijuteriile redau maiestria excelenta si designul deosebit, caracteristici recunoscute la nivel international.
– Inca din 1919, Antonini realizeaza bijuterii pentru femeile elegante si rafinate care isi doresc un produs de calitate. Bijuteriile se diferentiaza multumita detaliilor perfecte si designului inovator si unic.

Colectia de bijuterii Antonini este formata din: inele, coliere, cercei. Caracteristici bijuterii:

– Material: AUR 750 ‰,18kt (alb, galben).
– Pietre pretioase: diamant, ametist, safir, agat, granat, cuart, rodocrozit, piatra Lunii, acvamarin, peridot, topaz.
– Colectii: Anniversary, Panama, Porto Cervo, Roma, Santiago.

Bijuteriile Antonini sunt disponibile in magazinele Kultho din Unirea Shopping Center, Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City www.bbcollection.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns