Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Accesorii mireasă > (P) Nunta în culori de NESTEMATE

(P) Nunta în culori de NESTEMATE

Deși cromatica bazată pe nuanţe de alb este cea care predomină în organizarea ceremoniilor nupţiale, Teilor îndrăznește să îţi recomande pentru ţinutele marelui eveniment culori vii, bogate, somptuoase, care să exprime emoţii efervescente și să reflecte grandoarea evenimentului. O ţinută creionată în culoarea pietrelor preţioase va rămâne în memoria tuturor pentru mult timp.

CEVA ALBASTRU…

Dacă îţi dorești să adaugi accente puternice de culoare rochiei de mireasă și în același timp să urmezi tradiţia conform căreia în ziua nunţii ar trebui să porţi ceva albastru, alege această nuanţă pentru perechea de cercei cu safire creată de Teilor pe care o vei purta în cea mai specială zi. Accesoriile într-o culoare contrastantă cu nuanţa rochiei vor scoate și mai mult în evidenţă frumuseţea și feminitatea miresei care ești. Colierele Teilor incrustate cu acvamarine sau preţioasele brăţări Teilor, în nuanţe de bleu, sunt alegerea perfectă pentru miresele care își doresc accesorii care să șoptească povești în albastru.

PIETRE PREŢIOASE COLORATE PENTRU CLIPE ÎN ALB

Indiferent în ce anotimp este nunta ta, dar mai ales dacă va avea loc iarna, bijuteriile incrustate cu citrine, rubine sau ametiste sunt ideale pentru a adăuga un strop de culoare albului imaculat al rochiei de mireasă. Acestea pot împrumutate din florile buchetului tău, se pot asorta cravatei mirelui ori pot în acord cromatic cu machiajul… Colierul este un element extrem de important în cadrul ceremoniei de nuntă. Culoarea și tipul pietrelor preţioase alese pot influența volumetria și nuanţa decoraţiunilor florale ale întregii nunți.

ACCENTE DE CULOARE PE ROCHIA DE MIREASĂ

Aplicaţiile colorate personalizează ţinuta, dezvăluind îndrăzneala miresei în materie de fashion, raportarea ei la trenduri, ba chiar intuiția miresei în domeniul estetic în general. Dacă broderiile, tivurile sau trena cu accente contrastante aduc un soi de impetuozitate rochiei, broșele cu pietre preţioase colorate Teilor vor conferi unicitate absolută întregii ținute.

Nunta trebuie să reflecte personalitatea și dorinţele protagoniștilor; așadar, culorile alese pentru ţinute și accesorii trebuie să fie în conformitate cu preferinţele mirilor, să-i reprezinte, chiar dacă acestea nu se înscriu în tiparele stilului tradiţional.

Comments

comments

Leave a Reply