Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Accesorii mireasă > (P) Pantofii la comandă, alegerea perfectă a viitoarelor mirese

(P) Pantofii la comandă, alegerea perfectă a viitoarelor mirese

Alegerea rochiei perfecte de mireasă este foarte importantă pentru orice femeie, dar nu trebuie să trecem cu vederea pantofii și accesoriile. Încălțămintea purtată la acest eveniment special trebuie să fie frumoasă, să se asorteze complet cu rochia și, în același timp, să fie și comodă, pentru a putea dansa cât e noaptea de lungă.

Însă ce facem când nu găsim pantofii potriviți? În loc să te plimbi ore în șir prin magazine sau să petreci fiecare seară căutând perechea ideală pe Internet, îți recomandăm să îți faci pantofi la comandă.

De câte ori nu ai găsit încălțăminte care la prima vedere pare perfectă, ca apoi să îți dai seama că nu este comodă, tocul nu prea îți place, nuanța nu se potrivește atât de bine ținutei etc? Toate aceste probleme dispar atunci când îți „creezi singură” pantofii.

Mai mult, în felul acesta vei reuși să fii unică, pentru că tu vei alege totul, de la talpă la toc și de la nuanță la accesorii. Nu-i așa că sună bine?

Pentru a fi sigură că pantofii de mireasă vor arăta exact așa cum îți dorești, îți recomandăm atelierul Yvettes, care îți va face visele realitate.

De ce să alegi Yvettes:

Atelierul de pantofi la comandă Yvettes s-a născut din pasiune pentru încălțăminte, feminitate și calitate. Pantofii tăi de mireasă vor fi personalizați după mărimea ta și design-ul preferat, confectionați din piele atât pe interior, cât și pe exterior și lucrați manual. Și nu trebuie să îți faci griji nici în legătură cu prețul, pentru că produsele sunt accesibile!

Cu pantofii Yvettes, fiecare femeie are posibilitatea de a fi unică și de a-și exprima stilul care reflectă trăsăturile proprii de personalitate. Se poate combina modelul preferat cu materialele și paleta bogată de culori disponibile, se poate opta pentru un anumit tip de talpă și toc și, totodată, se pot adăuga și accesorii care te definesc.

Execuția pantofilor durează în medie doar 10 zile, dar te poți aștepta să îi primești și mai devreme!

În plus, Yvettes realizează și o gamă variată de balerini, mocasini, sandale, ghete și cizme, dar și plicuri.

Comments

comments

One thought on “(P) Pantofii la comandă, alegerea perfectă a viitoarelor mirese

Leave a Reply