Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Accesorii mireasă > (P) Perechea perfecta de verighete este TEILOR

(P) Perechea perfecta de verighete este TEILOR

Verighetele au fost create de către cei care au dorit să-şi oficializeze relaţia, oferindu-şi unul altuia simbolul dragostei eterne, arătând lumii în acelaşi timp că persoana care îl poartă, şi-a găsit sufletul pereche.

Verighetele nu sunt doar simple bijuterii, ci sunt acele accesorii care vă vor însoţi în fiecare zi, indiferent de ocazie. Alegerea verighetelor este întotdeauna dificilă, acestea fiind accesoriile de neînlocuit ce trebuie să definească perfect imaginea voastră de cuplu.

Verighetele pot fi minimaliste, urmând liniile nepieritoare ale clasicului, cu un design complex – fiind încrustate cu șiruri de pietre, sau avangardiste – prezentându-se într-o formă inedită. Indiferent de modelul ales, acestea trebuie să cuprindă în strălucirea lor prețioasă intensitatea declarației de dragoste dedicată partenerului.

Teilor vă invită să descoperiți perechea perfectă de verighete în noua colecție 2015.

Colecţia de verighete Teilor 2015 îmbină liniile clasice ale verighetelor minimaliste realizate din aur galben cu rafinamentul nuanţelor de aur alb şi roz, în tendinţe anul acesta. Iar pentru că fiecare poveste de dragoste este unică, așa trebuie să fie și perechea perfectă de verighete.

Teilor vă oferă posibilitatea să vă personalizați verighetele în funcție de preferințe. Bijuteriile pot fi realizate din aur de 14K sau 18K, încrustate cu diamante sau cristale, conturate în culoare iubirii voastre și inscripționate cu mesaje prețioase.

Îmbinând metodele tradiţionale de finisare a verighetelor cu precizia tehnologiei germane de ultimă generaţie, maeştrii bijutieri reuşesc să dea contur celor mai frumoase bijuterii.

Verighetele pot fi încrustate cu un singur diamant, cu un șir de briliante sau câteva diamante montate în diverse puncte pe suprafața bijuteriilor. Monturile individuale de tip pavaj şi channel pot fi realizate din pietre cu tăietura Princess, Baghetă sau Briliant. În cazul în care vă decideți să încrustați verighetele cu diamante, vă veți consulta cu specialiștii Teilor, care vă vor informa cu privire la valoarea diamantelor și prețul final al setului de verighete.

Diamantele sunt dispuse automat în montura verighetelor, eliminând riscul ca acestea să se desprindă odată cu trecerea timpul. De asemenea, bijutierii au acordat aceeaşi importanţă interiorului verighetelor ca şi finisajelor exterioare. Indiferent de profilul acestora, cu interior bombat sau plat, bijuteriile sunt extrem de confortabile, lăţimea şi grosime fiind gândite pentru cei ce nu vor dori niciun moment să se despartă de micile bijuterii.
Din colecţia de verighete Teilor 2015 fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide şi detalii perfecte, ce îşi vor păstra strălucirea şi eleganţa în timp.

Perechea perfectă te așteaptă să o descoperi într-una din vitrinele Teilor.

Comments

comments

Leave a Reply