Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Accesorii mireasă > (P) Teilor – Bijuterii inspirate de tine

(P) Teilor – Bijuterii inspirate de tine

Puternică, feminină și pasională, mizează întotdeauna pe autenticitate, nu se teme de culori intense și împrumută din senzualitatea fiecărei piese pe care o poartă – ea este muza bijuteriilor Teilor.

Pentru ziua nunții, Teilor îți propune bijuterii unice, realizate manual, încrustate cu diamante și pietre prețioase colorate.

Accesoriile într-o culoare contrastantă cu nuanța rochiei vor scoate și mai mult în evidența frumusețea și feminitatea miresei. Dacă îți dorești să porți ceva albastru, poți alege un colier sau o pereche de cercei încrustați cu safire. Diamantele acompaniază în mod magistral pietrele prețioase colorate. Astfel, o brățară fină încrustată cu diamante albe va scoate în evidență și mai mult sclipirile spectaculoase ale safirelor.

Rochia în nuanța ivoire va fi complimentată de accesorii colorate în verde – smarald. Inelul de logodnă Teilor având piatra principală un smarald poate fi combinat cu o pereche fină de cercei sau un pandantiv delicat încrustat cu aceeași piatră prețioasă. Cu cât textura colierului va fi mai fină, cu atât culoarea pandantivului va părea mai intensă.

Valurile de dantelă sau tul cer sclipirile delicate ale diamantelor. Bijuteriile trebuie să aibă un design sofisticat, care să îmbine reflexiile delicate ale diamantelor cu rafinamentul liniilor realizate din aur. Intense și în același timp subtile, diamantele îți vor îmbrăca silueta într-o aură magică.

Diamantele sunt folosite de către bijutieri pentru a da strălucire unor contururi fluide, fine, ce urmează îndeaproape formele corpului. Îmbinarea perfectă dintre talent, măiestrie și concepte inedite, stă la baza unor piese cu adevărat unice. Fiecare element ce compune o bijuterie Teilor este singular, fiind creat pentru a aparține și a se identifica, pentru totdeauna, cu un singur purtător.

Pietrele prețioase pot avea o semnificație aparte: agata pentru fidelitate, smaraldul pentru ceva albastru sau diamantul ca simbol al perfecțiunii, cel ce protejează integritatea familiei. Deși cromatica bazată pe nuanțe de alb este cea care predomină în organizarea ceremoniilor nupțiale, Teilor vă recomandă pentru 2015 culori vii, efervescente, care să exprime emoție și să reflecte grandoarea evenimentelor.

Inovaţii cromatice, soluţii creative şi neaşteptat de sensibile vă așteaptă în vitrinele Teilor.

Comments

comments

Leave a Reply