Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta?

Ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta?

Știm ce legătură sentimentală s-a creat între voi; cât ai visat-o, cât ai căutat-o, cât ai admirat-o, ce specială te-ai simțit în rochia ta albă. Doar că, știi, iubire înseamnă uneori să poți să renunți, să te desparți sau să rescrii povestea… Privește rochia ca pe sursă de creativitate; o vinzi, o dăruiești, o reciclezi – totul e să îi oferi o a doua viață.

[*Top 3 rochii de ascuns burtica*][1]

1. Revinde-o într-o consignaţie

Stilurile vestimentare se schimbă cu repeziciune, iar rochia de mireasă se prea poate să nu îmbătrânească frumos, să nu devină o piesă vintage de care fiica ta să se îndrăgostească. Astfel, pentru a evita să o laşi în dulap să se demodeze, consider-o investiţie şi recuperează o parte din bani revânzând-o în sistem de consignaţie. Secretul reuşitei unei asemenea operaţiuni este să o vinzi imediat după nuntă, cât încă rochia este atrăgătoare şi actuală.

[*Rochia de mireasa cu corset*][2]

Magazinele tip consignaţie percep o sumă la vânzarea rochiei, însă, cu puţin noroc, poţi recupera 30%-50% din suma iniţială, mai ales dacă este vorba despre o piesă de designer.
Info: www.consignatia.ro

2. Revinde-o online

Multe dintre site-urile de vânzare online sau de licitaţii au secţiuni pentru valorificarea rochiilor de mireasă. Urcă pe site cele mai expresive fotografii, care pun în evidenţă atuurile rochiei, furnizează viitorilor cumpărători cât mai multe detalii şi promoveaz-o cât poţi de bine. Sigur se va găsi cineva care caută exact ce ai tu de dat – draga ta rochie de mireasă.

Info: www.rochiisecondhand.ro, olx.ro, ocazii.ro

[*Rochia de mireasa tip sirena – trucuri de stil*][3]

3. Donează-ţi rochia de mireasă

O altă mireasă cu un buget mic de nuntă sigur se va bucura și îți va fi recunoscătoare pentru primirea unei rochii de mireasă, care, cu mici ajustări, poate deveni rochia ei de vis.
Info: www.imparte.ro, www.daugratis.ro
Cieste si celelalte sugestii în ediția de vară a revistei Beau Monde Mirese, acum pe piață!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/top-3-rochii-de-ascuns-burtica
[2]: https://www.miresici.ro/articole/rochia-de-mireasa-cu-corset–2
[3]: https://www.miresici.ro/articole/rochia-de-mireasa-tip-sirena-trucuri-de-stil

Comments

comments

Lasă un răspuns