Esti aici
Femeia.ro > Familie > Cele mai frumoase invitații de nuntă din anul 2019

Cele mai frumoase invitații de nuntă din anul 2019

invitatii de nunta 2019

Întotdeauna este bine să se acorde o atenție deosebită invitațiilor de nuntă, pentru că acestea scot în evidență importanța evenimentului. Invitațiile de nuntă joacă un rol mare în ziua nunții tale. Ele pot fi personalizate și pot avea anumite decorațiuni și detalii unice care oferă o imagine fabuloasă acestei ocazii speciale, cum este nunta. Pot fi invitații de nuntă în diferite stiluri – clasic, rustic, vintage, modern – important este ca acestea să fie personalizate cu detalii care oferă un plus de farmec întregului design.

Vezi cele mai frumoase invitații de nuntă din anul 2019, pentru a putea decide care din ele reprezintă modelul perfect pentru nunta ta.

Invitații de nuntă din hârtie Vellum

Această hârtie autocolantă este necretată supercalandrată, albă, ori satinată cu finisaj mat, sau semitransparentă. Are un aspect foarte atractiv, este un carton special necretat. Invitațiile de nuntă din hârtie Vellum sunt la modă în anul 2019, mai ales dacă au accente strălucitoare, atât de apreciate de invitați.

În acest an sunt recomandate și invitațiile de nuntă din hârtie Vellum cu motive florale. Anumite detalii destul de mici care se aplică pe invitații pot oferi un aspect mult mai romantic și vor fi cu siguranță apreciate de oaspeți. Se pot folosi și alte variante de design în loc de cel floral, cum ar fi un model amuzant, o pictură în acuarelă, un peisaj sau o fotografie.

Pentru a oferi o notă mai elegantă de finisare invitațiilor, vă sugerăm să optați și pentru plicuri subtile din hârtie Vellum.

Invitații de nuntă cu sigiliu

Aceste modele de invitații au un farmec aparte, sunt romantice. Au plicul deosebit, acesta este inclus în preț. Cartonul din care sunt realizate poate fi sidefat, iar tiparul digital. Culorile folosite pot fi diferite, la alegere. În acest an sunt în trend mai ales nuanțele pastelate.

Invitație de nuntă din carton cu glitter sau cu paiete

Aceste invitații de nuntă au un aspect de lux, sunt pline de farmec, au stil și eleganță. Deseori invitațiile cu glitter sunt alese de persoanele care doresc să aibă o nuntă mai deosebită, să iasă din tipare.

Invitațiile cu sclipici au un stil mai rafinat, ele scot în evidență faptul că este vorba despre o nuntă elegantă, cum se dorește frecvent în ziua de azi.

Cu siguranță strălucirea creată prin glitter adaugă întregului eveniment acel farmec extraordinar, fabulos, care se dorește la o nuntă. Oaspeții vor fi încântați să primească astfel de invitații de nuntă.

Invitațiile cu glitter sunt perfecte pentru tine și pentru ziua cea mai importantă din viața ta.

Invitații de nuntă cu decupaj cu laser

Modelele de invitații de nuntă cu decupaj laser sunt în tendințele modei din acest an. Aceste invitații sunt într-adevăr moderne, ele pot fi personalizate. Desigur pot avea diferite modele, cu flori, frunze, broderii variate. Aspectul invitațiilor este delicat, asemănător dantelei. Prin această metodă – decupaj laser – se pot obține cu siguranță forme și detalii deosebite, pe gustul invitațiilor. Invitațiile de nuntă pot avea un design unic, foarte interesant, personalizat.

Foarte frumoase sunt invitațiile care au portretul miresei decupat cu laser.

Invitații de nuntă în stil rustic bohemian

Astfel de invitații de nuntă sunt fermecătoare, mai ales datorită motivelor florale. Au un aspect care te duce cu gândul la primăvară. Pot fi alese modele de invitații de nuntă cu glitter sau cu decupaje realizate cu laser.

Invitație de nuntă din hârtie translucidă

Invitațiile de nuntă pot fi foarte speciale dacă sunt realizate din hârtie translucidă. În acest an sunt la modă astfel de invitații, mai ales dacă textul este auriu. Chiar și plicul pentru fiecare invitație poate fi realizat din carton translucid.

Aspectul este foarte frumos al acestor invitații de nuntă. Pot avea un design aparte și o formă originală. Oaspeții pur și simplu le adoră, mai ales dacă sunt lucrate manual și au un design unic, impresionant.

Invitații de nuntă clasice

Dacă preferați simplitatea și eleganța puteți alege invitații clasice pentru nuntă care pot fi complet personalizate, inclusiv designul. Asta înseamnă că pot fi adăugate diferite ornamente – cristale, broderii și altele – pentru a le face pentru totdeauna de neuitat pentru oaspeți. Acestea pot fi vizualizate pe site, toate sunt produse de înaltă calitate.

Toate invitațiile au un aspect foarte frumos, sunt perfecte pentru includerea tuturor detaliilor despre evenimentul dorit – numele mirelui și miresei, data nunții, locația (biserica, restaurantul), numele nașilor. Se poate folosi și o imagine a cuplului pentru a-i inspira pe oaspeți să participe neapărat la eveniment.

Alte tendințe pentru invitațiile de nuntă în anul 2019

Deși pare un pic neașteptat, în acest an sunt în trend accesoriile negre pentru invitații de nuntă. Sunt apreciate invitațiile realizate din carton negru cu motive florale în culori pastelate. Scrisul poate fi argintiu, auriu sau alb.

Invitațiile realizate manual, pictate, de tip handmade, sunt apreciate în 2019. Acestea pot avea picturi realizate în acuarelă sau picturi acrilice care simbolizează tematica nunții în ansamblu. De exemplu poate fi un peisaj deosebit inspirat din natură dacă este o nuntă în stil rustic, sau poate fi un vapor pe mare dacă este o nuntă pe iaht.

În 2019 sunt la modă invitațiile de nuntă cu flori, plante, compoziții botanice. Astfel de invitații arată superb, sunt foarte elegante, potrivite pentru o nuntă în aer liber. Cei care iubesc natura le vor aprecia cu siguranță.

O tendință este reprezentată de invitațiile de nuntă cu motive geometrice, cât mai complexe. Acestea sunt foarte interesante, moderne, pot crea un farmec special.

De asemenea, sunt foarte frumoase invitațiile de nuntă realizate din carton cu marginile neregulate sau care par a fi arse. Acestea au un farmec special, o notă de stil medieval, sunt potrivite pentru o nuntă la un castel sau la un conac.

 

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Surse foto: pxhere, pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns