Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Cum să ai parte de o nuntă de vis și lipsită de orice grijă. 5 probleme pe care le poți anticipa

Cum să ai parte de o nuntă de vis și lipsită de orice grijă. 5 probleme pe care le poți anticipa

Însă, dacă anticipezi din timp problemele care ar putea să apară și te pregătești pentru a le face față, vei fi mai puțin îngrijorată și vei reuși să te bucuri din plin de cea mai frumoasă zi din viața ta. Iată care sunt cele mai frecvente probleme de care te poți lovi și cum să le rezolvi cu brio și rapid:
Fotograful nu ajunge la timp

Nunta este evenimentul de care îți vei aduce aminte toată viața, așa că fotografiile de la cununia civilă, din biserică și de la petrecere sunt extrem de importante pentru orice mireasă. Te-ai pregătit din timp și ai angajat un fotograf și un cameraman pentru a imortaliza momentele speciale, însă cu puțin timp înainte de ceremonia de la biserică, fotograful te anunță că întârzie. Cum nu poți amâna începutul slujbei, ar fi bine să rogi un prieten sau un membru al familiei să aducă un aparat foto de rezervă și să facă poze în timpul ceremoniei religioase și la ieșirea din biserică. Chiar dacă nu vor fi de calitatea celor făcute de un profesionist, măcar vei avea niște amintiri prețioase cu care să îți completezi albumul de nuntă.

Pantofii sunt inconfortabili și îți fac bătături

Este indicat să porți câteva ore pantofii prin casă înainte de nuntă, însă chiar și așa, tocurile înalte le pun probleme tuturor femeilor. Și cum mireasa nu trebuie să stea prea mult departe de ringul de dans, ar fi bine să ai o pereche de pantofi de schimb, cu talpă joasă, în care să te simți confortabil și să te poți distra toată noaptea fără grija picioarelor umflate sau a bătăturilor neplăcute. Poți opta pentru o pereche de [balerini de damă din piele][1], de culoare albă, cu detalii elegante, în care să te schimbi când nu mai poți sta pe tocuri.

Sonorizarea nu este pe placul tău

Cel mai bine ar fi să rogi formația pe care ai angajat-o să mențină atmosfera la petrecere să facă repetiții cu câteva zile înainte. Felul în care sună o formație este puternic influențat și de acustica sălii, așa că nu îți vei da seama cu exactitate cum se aude muzica până când trupa nu exersează live în sala de petrecere. Repetițiile îi ajută și pe membrii formației să își acordeze instrumentele în funcție de acustică, astfel încât muzica să se audă perfect.

Vremea nu ține cu tine

Ploaia este cel mai mare inamic al mireselor. Dacă vremea nu ține cu tine, șansele să îți murdărești poalele rochiei și să îți strici machiajul și coafura sunt foarte mari și nu poți face prea multe pentru a evita această situație. Poți, în schimb, să te echipezi cu un kit pentru retușarea machiajului, în care să ai un fond de ten, o pudră, un ruj și o mascara rezistentă la apă. Roagă una dintre domnișoarele de onoare să păstreze kitul în geanta ei și, în caz de criză, refă-ți machiajul rapid în baie. În ceea ce privește coafura, apelează la produse cu fixare puternică și o umbrelă mare, care să te protejeze pe cât posibil de umezeală.

Firma de catering nu își respectă angajamentele

Una dintre cele mai mari probleme de care te poți lovi este ca firma de catering să te anunțe în ultima clipă că, din diverse motive, mâncarea nu va ajunge la timp, sau că au existat modificări în meniu. Este o situație care apare foarte rar, dar, în orice caz, trebuie să fii pregătită să-i faci față și să nu intri în panică. Chiar dacă nu vei avea meniul pe care ți-l doreai, important este să apelezi la alte soluții: poți comanda mâncare de la o altă firmă care să facă livrări rapide și să le explici invitaților tăi situația în care te afli. Firma de catering care nu și-a respectat obligațiile are îndatorirea de a-ți returna toți banii, așa că nu ezita să îi tragi la răspundere.

Există numeroase lucruri care pot merge pe dos în ziua nunții tale și nu toate pot fi anticipate și soluționte. Dacă îți menții însă calmul și nu lași nimic să-ți strice buna dispoziție, vei vedea că cel mai de preț lucru este faptul că vei petrece o zi minunată în compania oamenilor dragi, sărbătorind cel mai frumos eveniment.

[1]: https://lascarpa.ro/balerini-dama-68

Comments

comments

Lasă un răspuns