Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > De ce sa-ti faci nunta in sezonul rece

De ce sa-ti faci nunta in sezonul rece

Cand este mai bine sa-ti faci nunta? In sezonul cad sau in cel rece. Nou spunem ca este mai bine iarna-primavara. De ce sa-ti faci nunta in sezonul rece? Pentru ca ai o gramada de benefici si avantaje.

Nuntile inseamna juraminte de dragoste, amabilitati, urari din partea prietenilor si familiei si, mai presus de toate, mari asteptari pentru o viata frumoasa inainte. Pentru a marca o astfel de ocazie de bucurie, plina de amintiri fericite, ai nevoie de o ambianta pe masura. Ce altceva ar putea si mai pur decat culoarea alb, iar daca natura te ajuta cu un strat proaspat de zapada, ai decorul asigurat.

Avantajele unei nunti in sezonul recehttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/11/ti-faci-nunta-sezonul-rece-1.jpg

Este low cost. Deoarece iernile nu sunt un sezon favorit pentru nunti, este un eveniment considerat in afara sezonului si, prin urmare, preturile vor tinde de cele mai multe ori sa fie scazute. O nunta in sezonul rece coste cel mult 70% din cat ar costa o nunta in vara.

Restaurante pe alese. Tocami pentru ca este extrasezon iti poti alege ce restaurant vrei. La fel si la bisesrici. Una peste alta poti sa sa alegi ce-ti place si unde iti place. Nu uita ca avantajul este de partea ta si negociaza, tocmai pentru ce este extrasezon sau cere bonificatii.

Nu-i nimeni plecat in vacanta de …. vara. Prietenii si familia pot participa la nunta fara nici un fel de complicatii. Sezonul rece nu este sezonul vacantelor, sau chiar daca sunt din februarie incolo nu mai pleaca nimeni in vacanta de … iarna. In plus poate iti potrivesti nunta de Ziua Indragostitilor sau de Dragobete.

Poti avea flori si prajituri speciale. Nu trebuie sa alegi flori comune, pe care le vezi mereu pe la nunti. Alege o alta culoare sau nuanta, unica pentru florile de iarna si incearca sa potrivesti tema nuntii tale varietatii. Comanda prajiturile care iti plac cel mai mult de la cofetaria ta preferata la un cost mai mic. Timpul de livrare va fi perfect, deoarece acestia nu vor fi neaparat ocupati cu multi clienti in acelasi timp.

Disponibilitatea fotografului favorit este garantata. Fotograful profesionist dorit de tine va fi cu siguranta disponibil in timpul din afara sezonului si sigur nu iti doresti sa pierzi acele momente speciale, care nu au cum sa se mai intoarca.

O nunta in sezonul rece este diferita.
Trebuie sa optezi pentru o nunta de iarna si sa alegi sa fii pur si simplu diferita. Vei avea o experienta unica pentru tot restul vietii si va fi amintita de cei apropiati si dragi. In plus poti pleca in luna d emiere tot in extrasezon in martie si aprile, tot la pret redus.

Si daca aceste argumente nu te-au convins, mai am: nu vei transpira, vei fi mai sexy machiajul o sa ramana frumos pana la final, nunta o sa fie mai vesela si mai animata, pentru ca toti sunt dornici de petreceri, florile din buchet nu se vor ofili si asa mai departe….

Te-am convins ca merita sa-ti faci nunta in sezonul rece?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns