Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > De la hartie la diamant

De la hartie la diamant

Aniversarea căsătoriei este un moment așteptat cu mult entuziasm și nostalgie, an de an. Chiar dacă fluturii din stomac nu se mai simt ca la început, iubirea voastră crește, în mod sigur, tot mai mult. Și pentru a condimenta un pic fiecare sărbătoare, ne-am gândit să-ți arătăm ce semnificație are trecerea timpului.

A trecut 1 an

Prima aniversare este cea de Hârtie. Anul a trecut imediat și totul este încă nou, la fel ca o coală pe care abia te apuci să scrii. E o foaie subțire, care se poate rupe foarte repede dacă nu ești atent. Ce cadou poate fi mai potrivit pentru această sărbătoare decât o scrisoare de dragoste și două bilete de voiaj către o destinație romantică?

Au trecut 5 ani

După aniversările de Bumbac, Piele și Lână, a venit rândul Lemnului să-și arate calitățile. În mai toate culturile lumii, copacul e simbolul durabilității dar și al înțelepciunii, iar acum relația voastră a demonstrat că a prins rădăcini și că se hrănește cu seva iubirii. Ați învățat că arta compromisului aduce beneficii. Un cadou pe măsura evenimentului? 
O escapadă, la munte, într-o cabană de lemn sau o cină romantică în fața unui șemineu.

Au trecut 10 ani

Ați sărbătorit, pe rând, nunta de Fier, Cupru, Bronz și Lut, iar după 10 ani frumoși, relația voastră este ca un aliaj de Aluminiu. Sunteți deja un cuplu longeviv și nimic nu pare să vă strice iubirea. Probabil familia voastră s-a mărit, așa că e o idee bună să aniversați alături de cei mici. Faceți ceva amuzant, mergeți într-un parc de distracții și mâncați multă înghețată sau plecați într-un city-break la Viena.

Au trecut 15 ani

Nunta de Cristal e deosebită. Ați trecut deja prin cea de Oțel, Mătase, Dantelă și Fil­deș, iar acum se cere ceva scump. În străinătate, cuplurile aniversează căsătoria printr-o nouă slujbă religioasă în care își reîmprospătează jurămintele. Cristalul este simbolul trans­parenței, eleganței, clarității, este ceva costisitor ce nu poate fi obținut ușor. Șampania trebuie să curgă valuri și o idee inedită este să vă schimbați verighetele sau să mai adăugați una pe deget, eventual din aur alb. Sărbătoriți alături de familie și prietenii apropiați care se bucură pentru voi, care v-au susținut și v-au ajutat de-a lungul timpului.

Au trecut 20 de ani

Aniversarea de Porțelan aduce nu doar bucurie, ci și amintirile unei tinereți de care încă vă mai bucurați. 20 de ani au trecut pe nesimțite, copiii sunt mari, iar voi aveți acum ocazia să vă regăsiți și să retrăiți, în doi, euforia de la început. Porțelanul te duce cu gândul la ceva scump, sofisticat, care durează în timp, la fel ca relația voastră. Puteți da o petrecere cu accente retro sau plecați doar voi doi într-o croazieră pe Marea Mediterană.

Au trecut 25 de ani

Ați petrecut, căsătoriți, un sfert de secol, iar nunta de Argint v-a găsit la fel de bine ca-n prima zi. Felicitări! Acest metal prețios vă înnobilează viața împreună, sunteți un adevărat model pentru cei din jur și evenimentul trebuie marcat cum se cuvine. Cum este de aș­teptat, darurile pe care le primiți sau oferiți trebuie să fie din argint. O strălucitoare ramă foto cu poza voastră de la prima întâlnire este o idee încântătoare.

Au trecut 30 de ani

Nunta de Perle e asemenea unei comori pe care o găsești într-o scoică – așa este și căsnicia voastră. Secretul vieții voastre trebuie împărtășit și celor aflați la început de drum. Iubirea voastră este de basm și merită povestită. Evenimentul poate fi încununat de o ceremonie religioasă și, pentru că întreaga viață ați demonstrat că sunteți deosebiți, oferiți-vă o frumoasă ședință foto.

Au trecut 60 de ani

Nunta de Diamant (o piatră prețioasă foarte scumpă, dar și foarte rezistentă), pe care toți sperăm s-o aniversăm, trebuie să fie spectaculoasă. Chiar dacă experții spun că un inel cu diamant se impune, sincer, cred că dragostea este cea care trebuie sărbătorită. Iar bucuria este nu doar a longevivilor soți, ci și a familiei care se va strânge în jurul lor la petrecere. Caviarul și șampania franțuzească sunt un adevărat răsfăț pentru doi oameni minunați, așa ca voi!

Comments

comments

Lasă un răspuns