Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Lista invitatilor pentru nunta

Lista invitatilor pentru nunta

 

Să faci o listă de invitaţi pentru nuntă, indiferent de cât de mare sau mică este aceasta, este un lucru complicat. Vrei să-i inviţi pe cei mai apropiaţi şi pe cei dragi, şi vrei să fi sigură că nimeni nu-ţi va strica ziua cea mare. Există câteva tipuri de invitaţi care-ţi vor face ziua cea mare, una de coşmar. 

Scurtează lista de invitaţi prin eliminarea a 7 dintre cei mai nedoriţi invitaţi.

1. Fata care vrea să fie în centrul atenţiei

În ziua nunţii tale vei vrea să fi în centrul atenţiei. S-ar putea să existe o fată care va vrea să-ţi fure scena. Se va îmbrăca în aşa fel încât va fura vederea tuturor, posibil chiar în alb . Este greu să-ţi dai seama cine va fi acea fată- prietena ta, colega ta, sau invitata unei rude. Deci, dacă apare la nunta , încearcă să o ignori. Aminteşte-ţi, este ziua ta cea mare, deci invitaţii vor fi cu ochii doar pe tine, nu şi pe ea.

Citeste si: Planificarea rapida a nuntii

2. Fostul tău iubit

Poate că te întelegi bine cu fostul tău prieten, dar nu ar trebui să-l inviţi la nunta ta. Dacă-l inviţi, s-ar putea ca el să-ţi distrugă nunta, în mod neintenţionat. Nu te juca cu focul şi şterge-ţi fostul prieten de pe lista invitaţilor. Nu-ţi face griji, va ştii care este motivul pentru care ai făcut-o.

Citeste si: 9 chestii ciudate cand esti logodita

3. Alcoolicul

Dacă vreun prieten de-al tău consumă mult alcool şi se face de râs la orice petrecere, gândeşte-te de două ori înainte să-l inviţi. Tot ce vor ei este să bea şi să se îmbete, şi nu vrei să fi făcută de râs de vreun prieten beţiv. Desigur, le poţi cere să reducă cantitatea de alcool, dar poţi avea încredere în ei?

Citeste si: Nunta noastra, petrecerea noastra

4. Rudele nebune

Fiecare persoană are câteva rude nebune care pot ruina orice eveniment. Doar pentru că-ţi sunt rude, nu înseamnă neapărat  că trebuie să-i inviţi la nunta ta. Dacă apar neinvitaţi, aşează-i undeva în spate şi încearcă să păstrezi contactul cu ei la minimum. Nu eşti nevoită să le asculţi comentariile răutăcioase! Ar trebui să fi fericită într-o astfel de zi!

Citeste si: De ce sa-ti faci nunta in sezonul rece

5. Cel care îl ia pe ,, Nu” în braţe

Oricât de mult ai încerca să demonstrezi că eşti pregătită pentru a te căsători, s-ar putea să existe cineva care să nu fie de acord. Poate fi un părinte sau un prieten, şi acest lucru poate genera mult stres. Aminteşte-ţi, tu eşti singura persoană care poate decide dacă vrea să se mărite sau nu, aşa că nu lăsa pe nimeni să te tragă în jos.  Asigură-te de faptul că iei o decizie corectă.

Citeste si: 4 probleme mici care iti pot strica nunta

6. Copiii

Cu toate că nunta este un eveniment care implică familia, un număr mare de copiii poate face ca totul să scape de sub control. Nu vrei să-ţi petreci întreaga zi ţipând la copii pentru că nu se opresc din alergat. Dacă există cineva care va avea grijă de ei este perfect. Altfel, copiii nu au ce căuta pe lista invitaţilor.

Citeste si: 10 surprize neplacute in ziua nuntii

7. Distrugătorul de nunţi

În pofida faptului că nu îi vei invita la nunta ta, aceşti oameni pot apărea neanunţate. Dacă nu vrei să-ţi distrugi nunta, ignoră-i. De asemenea, fă cunoscut, printre invitaţii tăi, faptul că nu ar trebui să aducă vreo rudă sau vreun prieten cu ei, înainte de se consulta cu tine.

Tu pe cine ai ai tăia de pe lista invitaţilor?

Comments

comments

Lasă un răspuns