Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Locatii superbe pentru luna de miere

Locatii superbe pentru luna de miere

Orice nuntă care se respectă trebuie pregătită din timp. Şi, pe lângă nuntă, mai trebuie să plănuieşti şi luna de miere.

Cu cât rezervi o excursie mai devreme, cu atât preţul este mai mic. Poţi găsi oferte bune la avion dacă îţi cumprei biletele cu 5-6 luni înainte. Acelaşi lucru este valabil şi la cazare.

Dacă aţi hotărât să va căsătoriţi la primăvară, acum este momentul perfect pentru a începe să căutaţi oferte şi să va gândiţi la locaţii pentru luna de miere.

Insulele Maldive

Insulele Maldive constituie un loc perfect pentru luna de miere, dacă îţi place să ai nisip sub tălpi, şi raze de soare pe faţă. La modă, dar totuşi liniştite, Maldivele  oferă cuplurilor un loc perfect în care să evadeze şi  în care să-şi petreacă timpul singuri. Dacă oceanul limpede şi răsăritul purpuriu sunt pe gustul tău, probabil că ar trebui să te gândeşti la Oceanul Indian ca loc pentru a-ţi petrece luna de miere.

Citeste si: Ce faci daca ti-e frica de avion?

Bali

Bali este popular în rândul cuplurilor căsătorite care caută o combinaţie de cultură şi linişte. Destinaţii ca Bukit, Ubud, şi Nusa Dua sunt variante bine cunoscute din care poţi alege. Asigură-te că îţi vei pregăti stomacul pentru bucătăria asiatică pe care o vei găsi în Bali. Nu vrei să-ţi petreci luna de miere căutând toalete.

Citeste si: Cum sa-ti alegi valiza pentru calatorii

Santa Lucia- Caraibe

Santa Lucia este o altă destinaţie la modă printre cuplurile care vor să plece în luna de miere. Vegetaţie bogată, mare albastră ca cerul, băuturi alcoolice tropicale la umbra palmierilor înalţi şi ţi-ai transformat ziua de vis în realitate. Fă un tur al zonelor rurale sau plimbă-te pe plajă când ajungi în Santa Lucia. Să nu fi surprins când nu vei mai vrea să te întorci la viaţa reală, după luna de miere.

Citeste si: Luna de miere in Caraibe

Grecia

Grecia este găsită pe aproape orice listă care conţine top locuri pentru luna de miere. Când poţi alege dintre Santorini, Creta şi Delphi, nu-i de mirare că multe cupluri au ales ca locaţie pentru luna de miere  Grecia. 

Citeste si: Top destinatii romantice la munte

Belize 

Nicio listă cu destinaţii frumoase pentru o lună de miere nu e completă fără Belize. Tropicală, ispititoare şi furtunoasă sunt 3 dintre descrierile care care-ţi vor veni în minte, atunci când vei vizita Belize. Scuba diving, zburdat prin pădurile tropicale, şi observatul jaguarilor sunt câteva dintre activităţile pe care trebuie să le iei în considerare, în cazul în care vei reuşi să ieşi din camera ta plină de romantism.

Citeste si: Planul unei evadari de weekend

Florenţa, Italia

Dacă preferi clădirile antice şi arhitectura izbitoare, atunci Florenţa este de luat în calcul la capitolul destinaţii pentru luna de miere. Acoperişuri roşi, cât poţi vedea cu ochii, munţi albaştrii/verzi ce servesc ca fundal al călătoriei tale. Florenţa este perfectă pentru cuplurile care vor să exploreze comorile ascunse pe jos, şi să intre în restaurante pentru a descoperi tentanta bucătărie italiană.

Citeste si: Luna de miere in Europa

Tahiti

Tahiti a fost o destinaţie populară pentru luna de miere de-a lungul deceniilor. Acoperişuri din paie, palmieri, şi brize sunt câteva dintre lucrurile frumoase care ţi se rezervă, dacă te vei aventura în Polineza Franceză pentru a-ţi petrece luna de miere. Există argumente solide pentru faptul că Hollywood-ul a ales Bora Bora pentru producţii cinematografice. ,,Fermecătoare” este un cuvânt potrivit prin care putem descrie timpul pe care ţi-l vei petrece în Tahiti.

Citeste si: Concediul la mare vs. concediul la munte

Kenya

În timp ce Kenya nu este prima destinaţie pentru luna de miere care ţi-ar veni în minte, locaţii ca Loisaba te vor face să te răzgândeşti. Patrulele de păuni, observatul zebrelor, şi urmăritul  elefanţilor sunt doar câteva dintre opţiunile pe care le vei avea în Kenya. Gândeşte-te la Robert Redford în ,, Out of Africa”, şi vei înţelege cât de romantică poate fi Kenya.

Tu ce ai alege pentru luna de miere perfectă?

Comments

comments

One thought on “Locatii superbe pentru luna de miere

Lasă un răspuns