Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Metodele perfecte pentru a vă alege invitațiile de nuntă

Metodele perfecte pentru a vă alege invitațiile de nuntă

Invitațiile de nuntă sunt unul dintre primii pași în pregătirile pentru ziua cea mare și cu siguranță, unul important. Linia de stil marcată va fi cea care va fi prezentă pe toată durata decorațiunilor legate de nuntă.

Diversele invitații de nuntă fac parte din elementele de top ale nunții, așa cum diferitele invitații de botez fac parte dintre elemente principale ale botezului.  Pentru că, deși pare a fi simplu, valoarea lor este vitală în organizarea acestui eveniment important. Ele conțin toate detaliile evenimentului, dar transmit și un mesaj despre stilul nunții.

Dacă doriți să știți cum să alegeți invitațiile pentru nunta dvs., fiți foarte atenți la câțiva pași cheie.

Determinați stilul

Este partea cea mai importantă, deoarece acționează ca o carte de vizită. După cum am spus deja, invitația este primul detaliu al nunții, prima impresie, o reflectare a ceea ce va fi la nuntă și în consecință, un indiciu pentru oaspeții dvs., care pot fi influențați atunci când își aleg ținuta. Datorită invitației, puteți oferi invitațiilor un mesaj despre ce urmează să urmeze pentru a începe să-și imagineze detaliile din ziua mare. Acest lucru demonstrează importanța invitației și cum poate decurge restul serii.

Stilurile sunt interminabile, în funcție de personalitatea cuplului. În prezent, există foarte multe modele de invitații de nuntă, ce pot satisface toate gusturile. Cu o tematică specifică, de la cea mai clasică la cea mai boemă, furnizorii de invitații includ cele mai bune opțiuni.

Pentru a intra în posesia unor invitații frumoase, trebuie să luați în considerare mai multe lucruri. În primul rând, după cum am spus, stilul nunții. Acesta este determinat de anotimpul anului, care, de asemenea, influențează mult filosofia invitației. De asemenea, este important locul, uneori mai neutru, alteori mult mai special și predispus la inspirație. Pentru că, dacă vă căsătoriți pe plajă, cu siguranță, tema marină nu dă greș, la fel și referințele naturale, dacă o organizați în mijlocul naturii. Și, dacă urmați o temă specifică (țărănească, medievală, science fiction), invitația alimentează spiritul care va domni pe tot parcursul evenimentului.

Alegeți culoarea

Culoarea este deosebit de relevantă deoarece acționează ca un laitmotiv al invitațiilor. Stilul se asociază adesea cu tema, cu situații, filozofii ale vieții sau locuri.

În acest sens, sunt din nou relevante anotimpurile, culoarea fiind considerată elementul principal al acestora. Astfel, toamna, predomină granatul, ocrul, verdele pădurii și maro; iarna predomină alb, negru, albastru și purpuriu; primăvara predomină verde, turcoaz, galben-lămâie și alb; vara predomină roz pastelat, lavandă, verde mentă. În cazul invitațiilor puternic influențate de anotimp sau de vreme în general, culorile sunt esențiale.

Unele perioade speciale necesită culori specifice și se pot reflecta în natura invitației. De exemplu, Crăciunul, în ciuda tuturor atacurilor cromatice pe care le-a suferit de-a lungul istoriei, este de obicei roșu și verde. Profitați de aceste culori dacă nunta urmează această temă, strâns legată de iarnă.

Aveți grijă de aspect

Este important ca invitația la nuntă să aibă o prezentare corectă. Nu lăsați deoparte acest detaliu și pregătiți-vă oaspeții pentru ceea ce vor descoperi în ziua cea mare. Și amintiți-vă: fiecare detaliu contează.

Anotimpurile, încă o dată, influențează invitațiile cu privire la ornamentele care vor fi folosite pentru decor. Toamna și iarna sunt ornamentate în toate felurile și acest lucru ar trebui reflectat pe invitația de nuntă. Prin urmare, există o mulțime de modele de frunze, diamante, fulgi de zăpadă, păduri, flori de sezon, cum ar fi salcâmul, camelia, hortensia etc. Primăvara și vara, în schimb, nu se pune accent pe ornamente în exces și vi se oferă posibilitatea de a alege cele mai fresh și mai simple invitații. Prin urmare, se remarcă teme maritime, referiri la natură (în special flori) și motive care reprezintă bucuria, prospețimea și relaxarea.

Dar, în mod evident, anotimpurile nu sunt o condiție pentru a crea desenele invitațiilor. Există multe tematici potrivite și care au legătură cu pasiunile, hobby-urile, momentele și locurile care reprezintă ceva special pentru cuplu. De asemenea, o filozofie de viață, cum ar fi conceptul vintage, country sau clasic.

Această secțiune include, de asemenea, plicul, un element neglijat, dar vital pentru a consolida conceptul invitației. Este ca învelișul de cadouri, un detaliu plin de intrigă care te pregătește pentru surpriza invitației. Este obligatoriu să aveți grijă de aceste detalii dacă doriți să oferiți o invitație atrăgătoare, așa că și plicul trebuie să conțină un indiciu despre invitație. Folosiți motive mici, culori și informații  despre tema invitației și a nunții.

Totodată, nu uitați să dați invitației și o notă personală și să țineți cont de sfaturile profesioniștilor. O nuntă de vis vă dorim!

Mai multe informații și sugestii găsiți pe site-ul https://www.happycards.ro

 

Sursa :  PSK Solutions SRL-D

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments