Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > Organizarea nunții DE BIFAT NUNTA > VEXUS, una dintre cele mai bune formatii de nunta din tara

VEXUS, una dintre cele mai bune formatii de nunta din tara

Una dintre primele si cele mai longevive formatii cover din tara, VEXUS este o trupa cover din Cluj-Napoca, care a luat fiinta in anul 2010. VEXUS este prima formatie cover locala care pe langa alte genuri a introdus in repertoriu si muzica populara.

Pentru a afla mai multe despre VEXUS, am discutat cu Andrei Bozău, managerul si solistul vocal al formatiei.

Q: Ce genuri muzicale interpretati?

Andrei: Desi este destul de dificil acest lucru, scopul nostru a fost sa putem canta orice gen muzical astfel incat fiecare persoana care ne asculta, indiferent de varsta sau zona de provenienta sa se poata bucura de muzica noastra. Si am reusit acest lucru. Astazi putem spune ca interpretam peste 10 genuri muzicale diferite printre care pop, rock, jazz, blues, cafe concert, retro, hip-hop, clubbing, muzica populara, etno si altele. Este ca si cum am fi mai multe formatii intr-una singura.

Q: Cum arata un eveniment la care participa formatia VEXUS?

Andrei: Pentru noi este important sa cream momente interactive de muzica live. Acesta este un alt lucru care ne caracterizeaza si la care tinem foarte mult. Interactiunea cu publicul si implicarea acestuia in momentele noastre. Noua ni s-ar parea plictisitor si deloc satisfacator sa stam la microfon sa cantam, iar oamenii sa ne aplaude la mese ca la un spectacol cu bilet. Mentalitatea noastra este mult diferita in acest sens, fata de majoritatea formatiilor de nunta.

Scopul nostru este sa cream o atmosfera destinsa si relaxata, in care fiecare om se simte in largul lui si are curajul sa cante, sa danseze si sa se distreze alaturi de noi. Asa arata un eveniment la care participa formatia VEXUS.

Q: Ce va deosebeste de alte formatii de nunta?

Andrei: Probabil cel mai definitor lucru pentru noi este seriozitatea si implicarea cu care tratam fiecare eveniment. Si asta pentru ca ne place la maxim ce facem, suntem automotivati si foarte bucurosi ca putem sa transmitem si altora din bucuria noastra.

Iar in al doilea rand serviciile pe care le oferim.

Din primavara lui 2019, suntem prima formatie din Romania certificata TUV Rheinland pentru implementarea unui sistem de management al calitatii ISO 9011:2015. Am ales sa facem acest pas ca o confirmare a felului in care lucram si a calitatii serviciilor pe care le ofeream deja si inainte de certificare. Dincolo da cantatul efectiv sunt mult mai multe lucruri pe care noi punem pret, cum ar fi oferirea unor servicii premium clientilor nostri.

Q: Carei categorii de public va adresati?

Deoarece suntem o formatie completa si studiile muzicale ne permit sa cantam orice gen, ne adresam tuturor categoriilor de public, fara exceptii. Ca si clienti insa, serviciile noastre sunt adresate celor care doresc servicii premium de cea mai buna calitate. Persoanelor care vor tot ce e mai bun pentru petrecerile lor chiar daca asta presupune o investitie superioara in comparatie cu alte trupe.

Q: Care este scopul vostru, unde ati dori sa ajungeti?

Andrei: Putem spune ca suntem acolo unde ne-am dorit sa ajungem, si anume sa fim una dintre cele mai bune formatii de nunta din tara. Prin ceea ce facem si prin ceea ce avem de oferit, vrem sa crestem nivelul serviciilor de muzica live. Chiar daca am ales un drum greu, acela de a interpreta atat de multe genuri diferite, bucuria publicului pentru care cantam ne face intotdeauna sa mergem inainte si sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii posibile in acest domeniu.

Q: Unde va pot gasi cei care doresc sa va contacteze?

Andrei: Mai multe detalii despre noi, inclusiv materiale video de la evenimente gasiti pe site-ul nostru https://www.vexus.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns