Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nuntă > (P) Costume la comandă pentru bărbații bine îmbrăcați

(P) Costume la comandă pentru bărbații bine îmbrăcați

Tendințele vestimentare au început să fie de mare interes nu doar pentru femei, ci și pentru bărbații dornici de un look modern, cât mai atractiv, iar în cazul participării la un eveniment special, costumele masculine pe comandă sunt alegerea ideală pentru o apariție de neuitat.

Avantajul unui costum la comandă

Poate că este mai comod să cumperi direct din magazin un costum gata făcut, însă opțiunile sunt destul de limitate în privința modelelor. În plus, dimensiunile sunt standard, iar eventualele imperfecțiuni (spatele lat, umerii aduși în față, un umăr mai mic decât altul) sunt dificil de mascat și implică de obicei stres suplimentar la cumpărături.

Toate aceste neplăceri pot evitate foarte ușor daca optezi pentru un costum lucrat pe comandă, conceput și gândit exact dupa fizicul și personalitatea ta.
Spre deosebire de hainele din rafturile magazinelor, costumele personalizate se adresează domnilor care vor să fie în pas cu moda, dar își doresc totodată unicitate și un plus de eleganță. De asemenea, un costum personalizat include materiale de cea mai bună calitate și combinații variate de texturi și țesături fine.

Croitorie de lux pentru bărbați

La Filip Cezar, o croitorie de lux adresată bărbaților, veți beneficia de toate privilegiile pe care vi le-am menționat, plus de multe alte avantaje. Calitatea execuției, pasiunea și pregătirea sunt asigurate de o echipă profesionistă, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul croitoriei masculine.
Toate costumele se lucrează în atelier, pe baza măsurilor luate de maeștrii croitori, iar în funcție de acestea hainele vor fi lucrate astfel încât să contureze perfect corpul și atitudinea de care orice gentleman are nevoie.

Așadar, pentru viitoarele evenimente speciale, nuntă, botez, sau doar o petrecere mai puțin formală, îți recomandăm sa îi calci pragul. Un costum personalizat, bine lucrat poate fi atuul tău pentru o imagine de bun gust și rafinament.

Comments

comments

Lasă un răspuns